Thông báo: Hotrowordpress sẽ tiến hành cập nhật lại toàn bộ plugin-themes hiện có trên blog. Thời gian hỗ trợ cập nhật từ ngày 30.03.2024, nếu cần gấp bản mới nhất vui lòng gửi mail về cho admin để nhận link download ưu tiên!

Advanced iFrame Pro v2022.3 NULLED – WordPress Plugin

0

Advanced iFrame Pro Codecanyon bao gồm nội dung theo cách BẠN thích trong iframe có thể ẩn và sửa đổi elements và các tham số chuyển tiếp. Bạn cũng có thể nhúng nội dung trực tiếp hoặc hiển thị một phần của iframe.

Demo: https://codecanyon.net/item/advanced-iframe-pro/5344999

Vui lòng kiểm tra phần khởi động nhanh trước khi mua! Ở đó bạn tìm ra những tính năng có sẵn cho bạn! Ví dụ: thay đổi kích thước nội dung theo chiều cao hoặc sửa đổi css của iframe từ xa BẠN CẦN THÊM MỘT DÒNG JAVASCRIPT VÀO TRANG TỪ XA !!!!! Ngoài ra, bạn không thể đưa các trang HTTP vào các trang HTTPS!

Bạn nên có kiến ​​thức cơ bản về html / css để có thể xác định elements của trang web của bạn.

Nâng cao iFrame Pro - 2Nâng cao iFrame Pro - 3

Advanced iFrame Pro trên cùng một miền hoặc nếu bạn có thể sử dụng giải pháp bên ngoài, bạn có thể thay đổi kích thước iframe thành chiều cao iframe. Ngoài ra, các thay đổi về kích thước động trong iframe cũng được phát hiện và thậm chí là chiều cao tự động của ẩn elements được hỗ trợ.

Nâng cao iFrame Pro - 4

Ngay cả khi bạn KHÔNG ở trên cùng một miền và bạn KHÔNG thể sửa đổi trang bên ngoài, bạn vẫn có thể hiển thị một phần của iframe từ xa. Với bộ chọn khu vực đi kèm, bạn có thể chỉ cần chọn khu vực bạn muốn hiển thị bằng chuột. Ngoài ra, bạn có thể ẩn các khu vực nhất định của trang khác. Để thu phóng tích hợp hoàn hảo cũng được hỗ trợ!

Nâng cao iFrame Pro - 5

Bạn có thể thu phóng nội dung của iframe với tỷ lệ cố định và cũng có thể thu phóng tự động, tính toán hệ số tùy thuộc vào kích thước trình duyệt. Đặc biệt trên các trang không phản hồi, đây có thể là giải pháp duy nhất cho thiết bị di động.

Nâng cao iFrame Pro - 6

Bạn có thể tự động thay đổi css của trang gốc và tùy thuộc vào thiết lập của bạn, thậm chí cả trang iframe. Vì vậy, bạn có thể ẩn elements như đầu trang và chân trang hoặc ghi đè kích thước tĩnh để làm cho trang phản hồi nhanh hơn.

Nâng cao iFrame Pro - 7

Tải chậm là tính năng hoàn hảo để nâng cao thời gian tải trang của bạn. Vì vậy, đầu tiên trang chính của bạn được tải và sau đó là iframe. Bạn cũng có thể tải iframe khi nó chỉ hiển thị hoặc tải iframe bằng cách nhấp vào nút.

Nâng cao iFrame Pro - 8

Tải iframe thường mất thêm thời gian. Vì vậy, bây giờ bạn có thể hiển thị cho người dùng của mình một biểu tượng tải cho đến khi iframe được tải đầy đủ.

Nâng cao iFrame Pro - 9

Advanced iFrame Pro có một số tùy chọn để làm cho iframe của bạn phản hồi. Ngoài ra video cũng được hỗ trợ. Vui lòng xem mục blog này để biết chi tiết.

Nâng cao iFrame Pro - 10

Nhiều trang web trông khác nhau trên các thiết bị khác nhau. Với tính năng phát hiện trình duyệt đi kèm, bạn có thể hiển thị các iframe khác nhau hoặc các phần khác nhau của iframe tùy thuộc vào thiết bị được phát hiện.

Nâng cao iFrame Pro - 11

Bạn có thể thay đổi động các mục tiêu liên kết của trang chính và tùy thuộc vào thiết lập của bạn, thậm chí cả trang iframe. Trong iframe, ngay cả các liên kết có thể được thay đổi ngay bây giờ! Điều này cũng cho phép tính năng có thể mở trực tiếp các liên kết trong một lớp bổ sung trong iframe. Vì vậy, người dùng không rời khỏi trang web của bạn ngay cả khi họ chọn các liên kết bên ngoài! Một đầu trang / chân trang tùy chỉnh cũng có thể được đưa vào lớp.

Nâng cao iFrame Pro - 12

Theo mặc định, không phải tất cả các phiên bản IOS đều hỗ trợ cuộn bên trong iframe. Một giải pháp IOS kết hợp với phát hiện trình duyệt được thực hiện trong plugin vì giải pháp IOS không hoạt động trên các hệ thống khác!

Nâng cao iFrame Pro - 13

Nhiều tùy chọn để phân tích cú pháp các tham số được hỗ trợ. Bạn có thể chuyển tiếp các tham số từ nguồn gốc và bạn có nhiều trình giữ chỗ như tên người dùng WordPress hiện tại. Bạn thậm chí có thể thêm url iframe làm tham số vào url mẹ để có thể đánh dấu trang được chọn hiện tại.

Nâng cao iFrame Pro - 14

Một widget được bao gồm để thêm iframe hoặc thậm chí bất kỳ mã ngắn nào trong các khu vực widget của bạn.

Nâng cao iFrame Pro - 15

Tính năng này cho phép bạn cung cấp các phần của trang web chỉ bằng 2 dòng mã (js + iframe). Xem “bộ lọc nội dung” và giải pháp “Thêm ai_external.js cục bộ”.

Nâng cao iFrame Pro - 16

Trình kiểm tra iframe hiện được bao gồm trong nội bộ và cũng có thể kiểm tra mỗi ngày một lần tất cả iframe của bạn! Kể từ phiên bản 2020, điều này được thực hiện song song VÀ cũng kiểm tra iframe KHÔNG phải là Advanced iFrame Pro! Vì vậy, có thể theo dõi các iframe đã tồn tại nếu chúng vẫn còn có thể được đưa vào! Tất cả những người sử dụng iframe nên sử dụng tính năng này để đảm bảo rằng người dùng không đột nhiên nhìn thấy các trang trống.

Nâng cao iFrame Pro - 17

Bạn có thể sử dụng plugin này không chỉ trong WordPress mà bất kỳ trang php nào mà bạn có thể chèn một vài dòng mã!

Nâng cao iFrame Pro - 18

Safari và IE không hỗ trợ rất tốt Cookie trong iframe theo mặc định. Ngoài ra, tất cả các trình duyệt khác có thể được cấu hình mà điều này không hoạt động. Cookie của bên thứ 3 trong giải pháp iframe cung cấp một bản sửa lỗi khả thi cho vấn đề này!

Nâng cao iFrame Pro - 19

Một khối Gutenberg cũng được bao gồm để dễ dàng thêm iframe có bản xem trước vào trình chỉnh sửa của bạn.

Hướng dẫn nhanh Advanced iFrame Pro – WordPress Plugin

Hướng dẫn bắt đầu nhanh cũng có sẵn dưới dạng video hướng dẫn.

Để đưa một trang vào trang của bạn, trước tiên hãy kiểm tra những điều sau:

 • Kiểm tra xem trang trang của bạn có được phép đưa vào không:
  http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/free-iframe-checker!
 • Kiểm tra xem trang iframe và trang mẹ có phải là một miền giống nhau không. www.example.com và text.example.com là các miền khác nhau!
 • Bạn có thể sửa đổi trang cần được đưa vào không?

Nhiều khả năng bạn có một trong các thiết lập sau:

 1. iframe không thể được bao gồm: Bạn không thể bao gồm nội dung vì chủ sở hữu không cho phép điều này.
 2. iframe có thể được bao gồm và bạn đang ở trên một miền khác: Xem biểu đồ so sánh tính năng và tổng quan về tính khả dụng của tính năng. Để thay đổi kích thước nội dung thành chiều cao / chiều rộng hoặc sửa đổi css bạn cần sửa đổi trang iframe từ xa bằng cách thêm một dòng Javascript để kích hoạt giải pháp được cung cấp.
 3. Có thể bao gồm iframe và bạn đang ở trên cùng một miền: Tất cả các tính năng của plugin đều có thể được sử dụng.

Kiểm tra biểu đồ so sánh tính năng chi tiết các tính năng có sẵn cho thiết lập của bạn. Vui lòng làm điều này trước khi bạn mua!

Advanced iFrame Comparison Chart

Để nhập iframe đơn giản, vui lòng chuyển đến phần quản trị và làm theo hướng dẫn trên tab cài đặt cơ bản. Ở đó, bạn có thể sử dụng một shortcode cơ bản và đặt các cài đặt trong quản trị hoặc ghi đè các cài đặt trực tiếp trong shortcode. Vui lòng đọc Câu hỏi thường gặp và xem các ví dụ miễn phí và chuyên nghiệp.

Người dùng nâng cao có máy chủ riêng của họ cũng có thể thiết lập proxy ngược nếu trang iframe nằm trên một miền khác và không thể sử dụng giải pháp thay thế bên ngoài. Xem blog này để biết chi tiết.

Nếu bạn kết hợp http và https, hãy đọc blog này. Https chính và http iframe không hoạt động trên tất cả các trình duyệt của thị trưởng!

Cài đặt Advanced iFrame Pro – WordPress Plugin

 • Tải thư mục ‘advanced-iframe’ từ tệp zip lên ‘/ wp-content /plugins ‘ danh mục. Đảm bảo rằng tệp advanced-iframe.php nằm trong thư mục / wp-content /plugins/ advanced-iframe
 • Kích hoạt plugin thông qua ‘Pluginsmenu ‘trong WordPress
 • Địa điểm ‘[advanced_iframe]’trong các trang hoặc bài đăng của bạn. Khóa bảo mật tùy chọn có thể được tìm thấy tại Settings -> Advanced iFrame Pro

Nâng cấp / Cập nhật Advanced iFrame Pro – CodeCanyon

WordPress mới 5.5. Đơn giản chỉ cần tải xuống phiên bản mới và cài đặt nó. WordPress phát hiện rằng plugin đã được cài đặt và hỏi bạn xem bạn có muốn cập nhật hay không. Chỉ cần nhấp vào Có và bạn đã hoàn tất. Tất cả các cài đặt đều có trong Cơ sở dữ liệu. Vì vậy, không có gì bị mất. Vui lòng lưu cài đặt Advanced iFrame Pro một lần để cập nhật ai_external.js đã tạo lên phiên bản mới nhất!

Chỉ cần tải xuống zip từ codecanyon và ghi đè tất cả các tệp từ cài đặt trước của bạn bằng ftp hoặc gỡ bỏ plugin (miễn phí hoặc chuyên nghiệp) và cài đặt lại phiên bản mới. Tất cả các cài đặt được lưu trữ trong cơ sở dữ liệu để bạn không mất bất cứ thứ gì. Cũng sử dụng cách này nếu bạn đã sử dụng phiên bản cá nhân mà bạn có thể lấy trên wordpress.org.

Nếu bạn có một số đài elements trống sau khi cập nhật chỉ cần chọn một trong những bạn thích và lưu lại.

Vui lòng lưu cài đặt Advanced iFrame Pro một lần để cập nhật ai_external.js đã tạo lên phiên bản mới nhất! Trên hệ thống sản xuất, bạn nên thêm bộ đếm phiên bản vào ai_external.js để tránh lưu vào bộ nhớ đệm nếu bạn sử dụng giải pháp bên ngoài, ví dụ:… / ai_external.js? Version = 6

Bản trình diễn trực tiếp Advanced iFrame Pro

Kiểm tra bản demo chuyên nghiệp để biết các ví dụ hoạt động của hầu hết các tính năng chính. Các ví dụ là một khởi đầu tốt cho bất kỳ tính năng nào bạn muốn sử dụng.

Hành chính Advanced iFrame Pro

Đi đến Settings -> Advanced iFrame Pro

Thuộc tính Advanced iFrame Pro

Vui lòng truy cập quản trị để biết tất cả các thuộc tính mã ngắn có thể có. Nếu bạn chỉ sử dụng một iframe, vui lòng sử dụng cài đặt trong quản trị bởi vì ở đó mỗi tham số được giải thích chi tiết và các giá trị mặc định cũng được đặt ở đó.

Thí dụ:
[advanced_iframe securitykey=”123451234512345” src=”http://www.tinywebgallery.com” width=”100%” height=”500”]

Các câu hỏi thường gặp Advanced iFrame Pro

Tìm câu hỏi thường gặp mới nhất tại đây:

Advanced iFrame FAQ

Vui lòng đến đó nếu bạn muốn bao gồm nhiều iframe trên cùng một trang.

Bạn cũng tìm thấy tài liệu có trong phần tải xuống trên trang Câu hỏi thường gặp.

Xếp hạng Advanced iFrame Pro

Vui lòng để lại xếp hạng mặt hàng từ trang tải xuống mặt hàng của bạn nếu bạn chưa làm như vậy.

Vui lòng liên hệ với tôi trước khi đưa ra đánh giá không tốt vì hầu hết các vấn đề đều dễ giải quyết. Ngoài ra, hãy đảm bảo rằng bạn đã xem qua hướng dẫn bắt đầu nhanh để đảm bảo có thể sử dụng tính năng bạn thích!

Thay đổi nhật ký và các tính năng của Advanced iFrame Pro v2021

Các tính năng thú vị sau đây so với iframe thông thường được triển khai:

Xem danh sách tính năng đầy đủ trên biểu đồ so sánh:

Advanced iFrame Comparison Chart

Xem toàn bộ lịch sử tại đây:

Advanced iFrame history

Download Advanced iFrame Pro v2022.3 - WordPress Plugin Nulled Free
= v2022.3 =
- New: Fullscreen button on the iframe. Enabling this will add a button on the iframe where you can switch between a normal and a fullscreen iframe like youtube videos. It does support top, bottom and also if a scrollbar is in the iframe: top_scroll and bottom_scroll. See: http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/full-screen-demo
- New: All features that modifies the iframe content (hide, modify css, onload_show_element_only, change targets/links ...) can now also be delayed with onload_resize_delay on the same domain. For the external workaround this was already implemented.
- New: If enable_lazy_load is enabled the html lazy loading is disabled as it does not make sense to have both.
- Fix: When you enter the URL directly in the administration WordPress replaces & with & This now replaced again by & internally again.
- Fix: "Support WP multisite" was not working in all situations when the iframe communication solution was used. It is now only supported when using postMessage and removed for the iframe communication. As this feature is part of the pro version where postMessage is the recommended solution anyway, only users should be affected who forgot to switch to postMessage.
- Fix: Resize on element resize was bound to one variable name for all iframes. Now every iframe on the page gets its own one. This prevents that 2 iframe overwrite the resize method of the other one.
- Fix: Resize on element resize and lazy load could lead to an error as a variable was not reintialized when the iframe code is added to the page.

v2022.2
- Fix: The title was set to a space on all pages if use_iframe_title_for_parent was activated. And only on iframe pages it was set properly.
This part of the feature was now removed again.

= v2022.1 =
- Fix: use_iframe_title_for_parent was rending in the free version the Javascript variable where a backup of the title is stored into the title tag. This does actually work for normal users. Still this not very nice at all.
- Fix: use_iframe_title_for_parent was only partly working when SEO plugins where active which also modified the title. Now the hook pre_get_document_title is used to get the current title.

= v2022 =
- New: Advanced iFrame now has out of the box support for embedded 3D models using the p3d 3D viewer. Go to https://p3d.in/b/24 and download a pre-configured plugin where the model does scale already nicely on all devices. Get started for free! If you need more storage or access to the Premium features of p3d.in, you can get a 50% discount on your first payment with the coupon AIFRAME on checkout.
- New: iframe_height_ratio is now available in the free version! This enables you now to include responsive videos without the pro version. See the demo here: https://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/responsive-videos
- New: iframe_height_ratio can now also be defined in a more common way: 16:9. The ratio with : as separator. The old way was the other way around 0.5625. Both settings are still supported. See the demo here: https://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/responsive-videos
- New: You can use the title of the iframe for the parent. After the iframe is loaded the title will be updated in the browser. This feature works on the same and the remote domain with the external workaround. The attribute for the shortcode and the external workaround is: is use_iframe_title_for_parent. Working examples can be found as part of this demos 32 and 33 https://www.tinywebgallery.com/blog...nced-iframe-pro-demo/add-iframe-url-to-parent
- New: Minimizer is back. Now the new URL is used and also a fall back was implemented which uses now the the not minimized file in case of a problem.
- New: Improved validation of change_iframe_links. if change_iframe_links is empty but other settings are done an error is reported
- New: Improved validation of iframe_content_id and iframe_content_styles. Now also a error is shown when iframe_content_styles is set and iframe_content_id not.
- New: is now trimmed at the beginning and the end of all attributes. , at the end of jquery selectors make them invalid otherwise.
- Security fix: ai_config_id in the administration was not validated properly on the server. Now the regex only allows a-zA-Z0-9_- as id like it was intended.
- Security fix: The nonce is now also checked for all file creation operations requests where config/css/js files can be generated. Before it was only used when the normal config was saved.
- Fix: The onload setting was not handling quotes properly anymore. They got replaced by ' because of a new general filter and this broke the onload settings because " where required. Now the input accepts " and ' and does convert them to " before usage. It can now also be used in shortcodes with '.
- Fix: When using the loading icon together with less then 100% in % the % where added twice. So 50% where at the end 25% as it was applied to the icons div and the iframe. Now 50% are 50%.

== v2021.9 ==
- Fix: The minimizer for ai.js changed the url and therefore minimized files where brocken. The minimizer is now disabled until I find a new more reliable one. Please update asap. You administration will not work anymore! Please uninstall and install the new version. Sorry for the inconvenience.

== v2021.8 ==
- Fix: Setting hide_content_until_iframe_color was causing a problem in the Gutenberg editor as there some code was rendered into the json response. Now in editor mode this part is rendered later and in normal mode still where it needs to be to work properly. The div which hides the whole page needs to be rendered before the plugin itself because otherwise you first see the page for a small time and then the page is hidden. And this is exatly what the feature should prevent!
- Fix: Version numbers where not updated in 2021.7. It was still showing 2021.6 in the header.

== v20.21.6 ==
- New: "Iframe redirect url" does support now several urls. So you can allow more than one page to include it. The first url is used if someone does open the page in the iframe without parent.
- Fix: When "change url parameter" is active there was a conflict if you added a 2nd iframe to the page. The needed method was overwritten. Now it is only rendered when needed.
- Fix: When "change url parameter" is active the internal console log sending parameter does now not trigger an url change anymore
- Fix: Empty parameters at "change url parameter" are now removed. So urls look nicer.
- Fix: Uls that contain something like ?s[a][0]=test&s[a][0][c]=test2 where not parsed properly inside the replace parameter function. This is now fixed. If such constructs are found the url will not be touched
- Fix: When bbcode style is used [advanced_iframe]your src[/advanced_iframe] wordpress repaces & with & This now replaced again by & internally again. Otherwise the # detection will not work properly.

== v2021.5 ==
- New: New replace parameter {requesturi}: The full request uri from the parent is added to the iframe. So everything behind the domain will be added to the iframe! E.g. www.domain.com/abc/cde -> www.iframe.com/abc/cdewww.domain.com/abc/cde/index.php -> www.iframe.com/abc/cde/index.phpwww.domain.com/abc/cde/index.php?avc=3 -> www.iframe.com/abc/cde/index.php?abc=3
- New: When debugging external post messages the received message is now printed to the console log.
- New: The plugin version is now added automatically to the ai_external.js + ai.min.js
- Fix: Some setups could have "parent.postMessage" not found in the ai_external.js.
- Fix: When using Gutenberg a </div> was rendered too much in some cases. Thanks to harrinsonmb who found the issue.
- Fix: Undefined variable $debug_js ... fixed when all-in-seo is installed and E_WARNING is enabled.

== v2021.4 ==
- New: Improved documentation of "Show only one element" and of "URL forward parameters"
- New: The auto update link on the right which is available since WP 5.5 is now disabled for the pro version. For automatic updates for codecanyon please use https://envato.com/market-plugin/
- New: Generated files are now only generated when advanced iframe was updated. The code introduced in 2021.2 was running on each update!
- Fix: php 8 issue "Call to undefined function printError()" not found fixed. Happened also during update of other plugins as the new hook to generate missing files is triggered there as well.
- Fix: Disable output during update. Errors/warnings are only shown inside the plugin.
- Fix: Error in hashrewrite fixed. After refactoring a method needs to be called differently.
- Fix: The origin check url for post messages was invalid as during refactoring a ! was deleted by accident. Now this works fine again. If no origin check url can be detected now the origin check is disabled. This fix is important as the external woraround with auto heigt was not working anymore in some situations!
- Fix: Add url to param was not always adding https correctly. This caused the "Http iframes are not shown in https pages in many major browsers..." message for some users.

= v2020.2 =
- New: The Javascript debug mode does now enable the debug mode of the post communication and the debug mode of the ai_external.js automatically. This improves quick help a lot, as this can be enabled by parameter.
- New: ?aiEDC=true can be also used to enable the debug console. ?aiEnableDebugConsole still works.
- New: Two log levels instead of one are used now: .log() for info. .error() for configuration errors.
- New: Optimzed performance when reading the options
- New: Check for duplicate ids. As a duplicate id causes errors a new check was added that prints this problem into the console.
- New: Optimized performace when you use AOSEO! They do execute shortcodes to get data for titles/descriptions. This leads to the problem that each shortcode get executed up to 3 additional times! Now the rendering of advanced iframe is limited to the body section and only a <!-- advanced iframe not rendered --> is added when debug mode is active. So if you check your source code and see this comment your page is now a little bit faster :). This is also reported as bug at AOSEO as they should cache this rendering and not execute it up to 3 times. On my demo page it happens in total 24! times. See: view-source:http://www.tinywebgallery.com/blog/...emo/show-only-a-part-of-the-iframe?aiEDC=true
- New: Added an "Advanced iframe checklist". Read this first to have an optimal start: http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-checklist
- New: Improved editor button. Now a updated way to insert the shortcode is used which should support most possible scenarios
- New: ai.min.js is now default. If is only 48k instead of 79k.
- New: ai.js/ai.min.js have now a debug mode. If you enable the internal debugger also ai.js does print additional messages which Javascript is called. this is very helpful especially if you have problems with the auto height on mobile devices.
- New: Standalone jQuery version was updated to jQuery 3.5.1
- New: Code refactorings. Some code was extracted nicely to classes. Further refactorings will follow in the next releases.
- New: ai.min.js and ai_external.js are recreated after update to have the latest versions always.
- New: All internal images where optimized.

= v2021.1 =
- New: Tested with WP 5.7
- New: All internal images where optimized.
- Fix: 3 links in the administration fixed.
- Fix: Auto popup demo was not working on https. Now this also works.

= v2021 =
- New: Open iframe in layer after page is loaded. This can be useful to e.g. display something special as a kind of popup. See: http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/auto-open-layer-popup
- New: Open a iframe directly by adding the id of the links as hash to your url e.g. #id-to-open: See http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/auto-open-layer-popup
- New: Delay the auto popup by a given time. See http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/auto-open-layer-popup
- New: Open the auto popup only once for a given time! A cookie is set if the iframe was shown already! See: http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/auto-open-layer-popup
- New: Add iframe params to parent -> this is another version of the "Add iframe url to parent". The difference to the existing solutions is that only the parameters are added to the parent url. To make it work you also have to use placeholders in the url or the "Forward params to iframe" features. The advantage of this solution is that the parent url and the iframe url look basically the same. In the existing solutions you either have the full iframe url + params, a short iframe url + params, a hash or a url rewrite with the hash. See http://www.tinywebgallery.com/blog/...d-iframe-pro-demo/add-iframe-params-to-parent and http://www.tinywebgallery.com/blog/...d-iframe-pro-demo/add-iframe-params-to-parent how this looks like.
- New: "Change parent links target" can now also make the clicked links as bold. You can also add a specific style class if you like. See http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/change-links-targets#e10
- New: SameSite Fix for WordPress. Please see http://www.tinywebgallery.com/blog/...e-pro-demo/how-to-use-the-samesite-cookie-fix for details.
- New: When you change the link target to _blank then automatically rel="noopener" is added because of security. Ask google if you like to get more details here. See: http://www.tinywebgallery.com/blog/advanced-iframe/advanced-iframe-pro-demo/change-links-targets#e10
- New: Better wrong config detection. Some parameters only work fine if you define both. Some more checks where added to tell you this right away.
- Fix: If an url does contain a # it is normally treated as a anchor. Internally a split was done to add additional parameters - but only the first element was added again. Now all elements are added again.
- Fix: &#38; = & and &#34; = ? are preserved in the src.
- Fix: Open iframe in a layer with Add the iframe to all pages was only working when the ai.js was loaded on the header. Now it also works when included in the footer which is default.
- Fix: input fields changed ' into " in the administration - exactly the other was around was needed! This is needed for more enhanced jquery selectors!
- Fix: Many links in the administration where broken because of a replace issue. They are now all fixed again.
- Fix: Using // as start the url (to support http and https) was causing the "add url to param" feature to already add the url even if not needed.
Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.