Thông báo: Hotrowordpress sẽ tiến hành cập nhật lại toàn bộ plugin-themes hiện có trên blog. Thời gian hỗ trợ cập nhật từ ngày 30.03.2024, nếu cần gấp bản mới nhất vui lòng gửi mail về cho admin để nhận link download ưu tiên!

WPzinc Page Generators Pro v3.6.1 – trình tạo nội dung cho WordPress

4

WPzinc Page Generators Pro giúp tự động tạo hàng loạt nội dung (Trang, Bài viết và Bài viết tùy chỉnh) để tối đa hóa sự hiện diện của công cụ tìm kiếm của bạn.

Tạo trang không giới hạn, duy nhất, bài viết và các loại bài viết tùy chỉnh

Nhanh chóng tạo nội dung độc đáo, không giới hạn (Trang, Bài viết và Bài viết tùy chỉnh) để tối đa hóa sự hiện diện của công cụ tìm kiếm của bạn với WordPress Mass Page Creator Plugin của chúng tôi.

Cho dù đó là xây dựng thành phố hoặc các trang địa phương cụ thể, một thư mục các sản phẩm / dịch vụ, hoặc nhỏ giọt cho ăn nội dung tươi vào blog của bạn cho tháng tới, Page Generator Pro cung cấp một loạt các chức năng cho tất cả những điều này, và nhiều hơn nữa.

Xác định từ khóa của bạn (vị trí, dịch vụ, sản phẩm – bất cứ điều gì!), sử dụng chúng trong mẫu nội dung (Nhóm nội dung) và tạo hàng loạt Trang, Bài viết hoặc Loại bài viết tùy chỉnh từ mẫu của bạn.

Làm việc với Classic Editor, Gutenberg và hầu hết các Nhà xây dựng Trang bao gồm Elementor, Divi, Visual Composer và nhiều hơn nữa.

Từ khoá

Từ khóa lưu trữ các cụm từ duy nhất mà bạn muốn điền Trang của mình, chẳng hạn như vị trí (thành phố, quận, mã zip), dịch vụ kinh doanh, sản phẩm và hơn thế nữa.  Sau đó, chúng được chèn vào mẫu của Page Generator Pro (được gọi là Nhóm nội dung).

Khi nội dung được tạo, Page Generator Pro sử dụng một thuật ngữ khác nhau, duy nhất từ mỗi từ khóa trong nội dung của bạn cho mỗi trang được tạo, dẫn đến nội dung độc đáo, thân thiện với công cụ tìm kiếm không có bản sao.

Biến đổi từ khóa mạnh mẽ cho phép bạn thay đổi trường hợp cụm từ khóa, cũng như trích xuất các thuật ngữ phụ từ danh sách cụm từ của bạn – ví dụ: chỉ sử dụng tên thành phố từ danh sách các vị trí chi tiết được lưu trữ trong từ khóa.

Bị mắc kẹt cho ý tưởng thuật ngữ từ khóa? Chỉ cần nhập từ khóa của bạn, nhấp vào lưu và Page Generator Pro sẽ Tự động sản xuất một danh sách các thuật ngữ (từ đồng nghĩa) cho bạn.

Thống trị công cụ tìm kiếm và thị trường địa phương

Tạo từ khóa vị trí bao gồm tất cả hoặc bất kỳ thành phố, quận, mã ZIP, mã vùng điện thoại và mã quốc gia điện thoại, trong bán kính / điểm bắt đầu nhất định hoặc khu vực địa lý, chẳng hạn như thành phố, quận hoặc khu vực.

Kết hợp với Google Maps mạnh mẽ của chúng tôi, Yelp! Danh sách doanh nghiệp, nội dung Wikipedia và tiện ích YouTube, bạn có thể tạo hàng loạt, nội dung phong phú theo vị trí cụ thể một cách nhanh chóng – ví dụ: tự động tạo 250 trang dành riêng cho thành phố và/hoặc mã zip trong khu vực của bạn, mỗi trang có hình ảnh vị trí đó, với Google Map, nhà hàng địa phương, video địa phương và nội dung khác.

Bạn cần xây dựng một loạt các trang tiểu bang hoặc quận, với các trang thành phố là con cái của họ? Không có vấn đề gì – tạo trang tiểu bang của bạn, sau đó sử dụng Thuộc tính Trang để xác định trang trạng thái mẹ khi tạo các trang con dành riêng cho thành phố.
Page Generator Pro: Thống trị công cụ tìm kiếm và thị trường địa phương

Tạo vị trí: Mã ZIP, Thành phố, Quận, Khu vực và Mã vùng điện thoại

Hệ thống Từ khóa của Page Generator Pro cũng cung cấp chức năng tự động tạo danh sách từ khóa cụ thể về vị trí, có thể bao gồm một số hoặc tất cả Mã ZIP (có vĩ độ và kinh độ), Thành phố (có vĩ độ, kinh độ và dân số), Quận, Khu vực, Mã vùng điện thoại và/hoặc Mã quốc gia điện thoại.

URL và nội dung wikipedia được bao gồm và đối với dữ liệu của Hoa Kỳ bao gồm nhân khẩu học (Dân số, Dân số theo Giới tính, Độ tuổi, Dân tộc, Thu nhập hộ gia đình trung bình).

Dữ liệu có thể được xây dựng bằng cách xác định vị trí bắt đầu và bán kính, hoặc (các) khu vực địa lý như Thành phố, Quận hoặc Khu vực cụ thể (Hoa Kỳ) và bao gồm 250 quốc gia, ~ 4.000 tiểu bang / khu vực, ~ 45.000 quận và ~ 2,6 triệu thành phố / thị trấn, được cập nhật hàng ngày. Bất kỳ Giấy phép Pro bao gồm Đầy đủ truy cập vào tập dữ liệu này, mà không phải trả thêm phí.

Page Generator Pro: Tạo thành phố lân cận và mã ZIP

Nhập Danh sách Từ khóa Hiện có

Nếu bạn có danh sách các cụm từ hiện có hoặc từ khóa và cụm từ quan hệ, Page Generator Pro cung cấp hai phương pháp để nhanh chóng nhập dữ liệu này vào từ khóa:

 • Chuyển nhập Tệp Văn bản: Nhập tất cả dữ liệu vào một tệp văn bản vào một từ khóa duy nhất,
 • Chuyển nhập Tệp CSV: Nhập từ khóa và cụm từ vào tệp CSV, lưu trữ kết quả dưới dạng từ khóa riêng lẻ dựa trên tiêu đề cột CSV của bạn.

Từ khóa sau đó có thể được chèn vào các trường mẫu của Page Generator Pro, bao gồm tiêu đề, nội dung, trích đoạn và các trường khác.

Page Generator Pro: Nhập từ khóa hiện có

Dễ dàng xây dựng các trang web thư mục với Interlinking

Với sự hỗ trợ đầy đủ cho việc tạo nội dung phân cấp, Page Generator Pro là lý tưởng nếu bạn đang tìm kiếmild bất kỳ thư mục dựa trên trang web.  Không có giới hạn về chiều sâu và bạn có thể tự do chọn bất kỳ cấu trúc nào bạn cần – ví dụ:

 • Khu vực > Quận > Thành phố > Mã Bưu điện > Dịch vụ
 • Dịch vụ > Khu vực > Quận > Thành phố > Mã ZIP
 • Dịch vụ > Quận > Thành phố
 • Dịch vụ > Dịch vụ phụ > Thành phố
 • Thành phố > Dịch vụ > Dịch vụ phụ
 • Dịch vụ > Dịch vụ phụ

Yếu tố động liên kết liên quan của chúng tôi cho phép các liên kết nội bộ có liên quan tự động được xuất trên nội dung được tạo của bạn – ví dụ: liên kết đến các dịch vụ khác được cung cấp trong một Thành phố cụ thể hoặc Các vị trí lân cận trong Bán kính.  Chúng tôi thậm chí đã có một hướng dẫn giải thích làm thế nào nó tất cả các công trình.

Page Generator Pro: Thư mục

Kiểm soát nội dung phong phú và đầy đủ

Giao diện của Page Generator Pro phù hợp với trang WordPress tiêu chuẩn và màn hình chỉnh sửa bài viết, nơi bạn có thể chỉnh sửa Tiêu đề, Permalink, Nội dung, Trích đoạn, Trường tùy chỉnh, Trường tùy chỉnh nâng cao và hơn thế nữa.

Từ khóa có thể được chèn vào bất kỳ trường nào trong số này và tùy thuộc vào Loại bài viết bạn đang tạo nội dung, các tùy chọn bổ sung có sẵn – chẳng hạn như Định dạng bài viết, Mẫu trang và Phân loại.

Biến đổi từ khóa mạnh mẽ cho phép bạn:

 • Thay đổi trường hợp cụm từ khóa,
 • Trích xuất các thuật ngữ phụ từ danh sách thuật ngữ của bạn (ví dụ: chỉ sử dụng tên thành phố từ danh sách các vị trí chi tiết được lưu trữ trong từ khóa),
 • Buộc một thuật ngữ cụ thể được sử dụng cho một từ khóa.

Page Generator Pro: Kiểm soát toàn bộ nội dung

Hỗ trợ Spintax, Lồng nhau Spintax và Block Spinning

Tạo nội dung thực sự độc đáo, không trùng lặp bằng cách viết nội dung bằng cách sử dụng spintax, spintax lồng nhau và quay khối.

Page Generator Pro thực hiện quay tự động của bất kỳ spintax nào bạn cung cấp trong Tiêu đề, Nội dung, Trích đoạn, Trường Tùy chỉnh, Trường Tùy chỉnh Nâng cao và hơn thế nữa, chọn nội dung để tạo ngẫu nhiên cho mỗi trang được tạo.

Tốt nhất của tất cả, từ khóa có thể được sử dụng trong spintax.

Bị mắc kẹt cho những ý tưởng spintax, hoặc không hiểu làm thế nào để sử dụng spintax? Page Generator Pro cung cấp các tùy chọn để:

 • Tự động quay nội dung không spintax cho bạn, không cần phải hiểu dấu hiệu spintax,
 • Chọn từ hoặc (các) đoạn văn và thay thế chúng bằng dấu hiệu spintax được tạo tự động chỉ bằng một cú nhấp chuột.

Đối với người dùng ChimpRewriter, SpinnerChief, Spin Rewriter và WordAI, tích hợp của chúng tôi cho phép bạn sử dụng các dịch vụ này từ bên trong Page Generator Pro để thực hiện quay tự động, với các tùy chọn để kiểm soát mức độ quay, ngữ pháp, khả năng đọc, v.v.

Trang Generator Pro: Hỗ trợ Spintax lồng nhau đầy đủ

Hỗ trợ Page Builder

Page Generator Pro hỗ trợ hầu hết các Trình tạo Trang, cho phép bạn xây dựng mẫu nội dung trong trình tạo ưa thích của mình. Cụ thể, Page Generator Pro được thử nghiệm với các WordPress Page Builders sau:

Làm việc với Bộ dựng Trang không được liệt kê ở trên? Liên hệ với chúng tôi và chúng tôi sẽ rất vui khi kiểm tra nó và xem xét thêm hỗ trợ cho nó.

Hỗ trợ Page Generator Pro: Page Builder

Sử dụng thiết kế trang web hiện có của bạn / Layout

Đã được xây dựng trang web / trang của bạn layout trong Trình tạo Trang yêu thích của bạn dưới dạng Trang, Bài viết hoặc Loại bài viết tùy chỉnh?

Page Generator Pro bao gồm chức năng một cú nhấp chuột để nhập bố cục hiện có của bạn vào Nhóm nội dung.  Sau đó, bạn có thể chỉ định từ khóa của bạn, cài đặt thế hệ và khối lượng tạo ra nội dung – tất cả mà không cần phải xây dựng lại hiện tại của bạn layout từ đầu.

Page Generator Pro: Nhập nhóm nội dung

SEO và Sơ đồ thân thiện

Trang Generator Pro làm việc với PLUGIN SEO của bạn và Schema Plugin của sự lựa chọn như là tiêu chuẩn, bao gồm Yoast SEO, All in One SEO, SEOPress, Rank Math SEO và nhiều hơn nữa.  Cài đặt gốc của chúng được hiển thị trong Nhóm nội dung của bạn và cũng hỗ trợ từ khóa.

Để liên kết, Yếu tố động liên kết liên quan đảm bảo rằng Nhóm Trang được tạo được liên kết với nhau.

Hình ảnh được lấy từ Thư viện Phương tiện, Pexels hoặc Pixabay có thể nhúng dữ liệu Vị trí địa lý vào dữ liệu EXIF của họ để hỗ trợ Xếp hạng tìm kiếm hình ảnh của Google.

Page Generator Pro: Tích hợp SEO

Chức năng Lập lịch Biểu Nâng cao

Tạo trang và bài viết có thể được thiết lập để xuất bản ngay lập tức hoặc theo lịch trình cho tương lai / xuất bản trong quá khứ, để nhỏ giọt nội dung nguồn cấp dữ liệu cho trang web WordPress của bạn.

Tùy chọn lập lịch biểu bao gồm xác định một ngày cụ thể, tăng số ngày/bài viết cụ thể của từng Trang/Bài viết cụ thể sau ngày/giờ trước đó hoặc yêu cầu Page Generator Pro chọn ngày ngẫu nhiên giữa ngày bắt đầu và ngày kết thúc nhất định.

Page Generator Pro: Chức năng lập lịch trình nâng cao

Thế hệ nội dung mạnh mẽ

Bạn có thể tạo trang bằng một trong ba phương pháp:

 • Tất cả: Tạo Trang cho tất cả các kết hợp cụm từ có thể có trên tất cả các từ khóa được sử dụng.
 • Tuần tự: Đối với mỗi Trang được tạo, hãy tôn trọng thứ tự các cụm từ trong mỗi từ khóa được sử dụng.
 • Ngẫu nhiên: Chọn một cụm từ ngẫu nhiên từ mỗi từ khóa cho mỗi Trang được tạo.

Bạn có thể kiểm tra cài đặt của mình để tạo một Trang nháp, trước khi tạo tất cả Các trang; và cũng có tùy chọn giới hạn số lượng Trang cần tạo và tùy chọn xác định chỉ mục sơ yếu lý lịch – lý tưởng nếu tác vụ tạo trang trước đó không hoàn thành.

Page Generator Pro: Thế hệ nội dung mạnh mẽ

Tối ưu hóa cho hiệu suất

Với thời gian tạo điển hình là 0,05 giây mỗi Trang, Page Generator Pro được thiết kế để hoạt động với tất cả các môi trường lưu trữ, đồng thời giảm thiểu lỗi bộ nhớ hoặc máy chủ.

Để có thêm hiệu suất và thời gian tạo nhanh hơn, các tùy chọn có sẵn cho:

 • Sử dụng Hiệu suất Addon, tải chỉ là Plugins yêu cầu cho mỗi yêu cầu thế hệ (mà không ảnh hưởng đến khách truy cập trang web của bạn),
 • Sử dụng WP-CLI, có thể chạy trong nền trên máy chủ của bạn, sử dụng tài nguyên máy chủ của bạn tốt nhất cho thế hệ.

Chúng tôi cũng xuất bản và thường xuyên cập nhật số liệu thống kê hiệu suất của chúng tôi.

Page Generator Pro: Hiệu suất

Ghi đè Nội dung được Tạo

Bạn cần làm mới nội dung được tạo hiện có hoặc phát hiện lỗi cần khắc phục?

Chỉnh sửa hàng loạt nội dung được tạo hiện có của bạn bằng cách sử dụng tùy chọn Ghi đè trong Trình tạo Trang Pro.

Tùy chọn ghi đè cũng cho phép bảo quản hoặc cập nhật ngày phát hành của nội dung gốc.

Page Generator Pro: Ghi đè lên nội dung được tạo

Nhúng Bản đồ động, Hình ảnh, Thời tiết, Wikipedia, Yelp và Nội dung YouTube

Tự động nhúng nội dung phong phú, động trong nội dung của bạn bằng cách sử dụng Các yếu tố động của Page Generator Pro để tiếp tục tạo ra nội dung thực sự độc đáo, nhanh chóng:

 • Creative Commons Images
 • Google Maps
 • Media Library
 • OpenStreetMap
 • OpenWeatherMap
 • Pexels
 • Pixabay
 • Related Links
 • Wikipedia
 • Yelp! Business listings
 • YouTube

Năng động của chúng tôi elements bao gồm một loạt các tùy chọn và hỗ trợ đầy đủ cho từ khóa, đảm bảo rằng phương tiện cho mỗi Trang được tạo có liên quan đến nội dung – chẳng hạn như Google Map dựa trên từ khóa vị trí {city} hoặc video YouTube về một dịch vụ cụ thể.

Page Generator Pro: Bản đồ động

Sẵn sàng cho nội dung đa ngôn ngữ

Đối với các trang web cần tạo nội dung bằng nhiều ngôn ngữ, Page Generator Pro hỗ trợ cả PolylangWPML.

Chức năng cũng giống như tạo Trang hoặc Bài viết; tạo một mẫu cho mỗi ngôn ngữ, liên kết chúng lại với nhau và tạo Trang/Bài viết của bạn. Page Generator Pro sẽ đảm bảo mỗi Trang được tạo chính xác trong mỗi liên kết ngôn ngữ.

Hướng dẫn chi tiết về cách sử dụng Page Generator Pro với PolylangWPML có sẵn.

Page Generator Pro: Polylang: Nội dung được tạo ra: Tiếng Tây Ban Nha

Báo cáo đầy đủ và ghi nhật ký

Page Generator Pro cung cấp nhật ký báo cáo đầy đủ của tất cả các Trang được tạo, Bài viết, Loại bài viết tùy chỉnh và Điều khoản phân loại, cung cấp dữ liệu trên mỗi mặt hàng:

 • Tiêu đề
 • Url
 • Từ khóa và Điều khoản được sử dụng
 • Kết quả
 • Hiệu suất
 • Ngày và Giờ được tạo

Nhật ký rất hữu ích nếu bạn cần:

 • Tạo ra thông qua máy chủ hoặc WP-CLI trong tông nền, và kiểm tra trên bất kỳ lỗi hoặc các vấn đề,
 • Tạo Báo cáo mà sau đó bạn có thể tùy chọn xuất sang CSV để sử dụng với tính năng theo dõi SEO, phân tích, v.v.

Page Generator Pro: Ghi nhật ký

Hỗ trợ Thuộc tính Trang và Bài đăng

Khi tạo Trang, Bài viết hoặc Loại bài viết tùy chỉnh, bạn có thể chọn chỉ định chúng cho Theme’s mẫu cụ thể. Ngoài ra còn có các tùy chọn để xác định trang mẹ, nếu bạn muốn chỉ định Trang được tạo của mình cho một trang mẹ cụ thể.

Page Generator Pro: Thuộc tính Trang và Bài viết

Hỗ trợ phân loại đầy đủ

Chọn thuật ngữ phân loại để gán cho nội dung được tạo của bạn hoặc yêu cầu Page Generator Pro tạo các thuật ngữ phân loại mới.  Hỗ trợ từ khóa trong phân loại được cung cấp.

Để kiểm soát nhiều hơn, hãy sử dụng chức năng Tạo Điều khoản để nhanh chóng tạo hàng nghìn Điều khoản phân loại cho Danh mục, Thẻ và Phân loại tùy chỉnh của bạn.

Trang Generator Pro: Phân loại

Tùy chọn thảo luận và tác giả

Để thảo luận, chỉ cần bật hoặc tắt nhận xét trên Trang, Bài viết hoặc Loại bài viết tùy chỉnh mà bạn đang tạo.

Đối với tác giả, hoặc chỉ định nội dung được tạo ra cho một tác giả cụ thể, ngẫu nhiên, hoặc xoay qua tất cả các tác giả WordPress trên trang web của bạn.

Page Generator Pro: Tùy chọn thảo luận

Whitelabelling, Access và Domain Controls

Có sẵn trên Giấy phép Đại lý, dán nhãn trắng cung cấp cho các đại lý các tùy chọn để xác định Tên Plugin, Hỗ trợ và Documentation Url.

Access Control cung cấp thêm quyền kiểm soát cho các cơ quan muốn sử dụng Plugin thay mặt cho khách hàng của họ và để nó được cài đặt trên các trang web của khách hàng mà không cấp cho họ quyền truy cập vào chính Plugin.  Các tùy chọn bao gồm cấp hoặc hạn chế quyền truy cập vào tất cả hoặc các phần của Plugin, với (các) Người dùng được phép luôn có quyền truy cập đầy đủ vào Plugin.

Kiểm soát miền chỉ cho phép các URL trang web được chỉ định sử dụng Khóa Cấp phép Đại lý của bạn. Điều này rất hữu ích nếu bạn cần bật hoặc tắt sản phẩm cho máy khách.

Tất cả các tùy chọn cấu hình được đặt trong tệp cấu hình của WordPress.

Trang Generator Pro: Whitelabelling

SERP Shaker, Local Pages Ninja, Local Business Page Builder, Workhorse SEO Plugin, Multiple Pages Generator or Magic Page Builder User?

Thật bực bội khi một sản phẩm không được duy trì, cập nhật, hỗ trợ hoặc tệ hơn – hoàn toàn bị bỏ rơi. Page Generator Pro đã được phát triển từ tháng 1 năm 2014 và vẫn đang được phát triển tích cực cho đến ngày nay.

Cho dù bạn đã sử dụng SERP Shaker, Local Pages Ninja, Local Business Page Builder, Workhorse SEO Plugin, Multiple Pages Generator hoặc Magic Page Builder User, bạn sẽ thấy bộ tính năng của chúng tôi vượt quá đối thủ cạnh tranh của chúng tôi. Page Generator Pro tương thích với hầu hết các Chủ đề, Trình tạo Trang, SEO và Sơ đồ Plugins, đảm bảo bạn có thể sử dụng các công cụ mà bạn cảm thấy thoải mái nhất – không phải những công cụ mà người tạo trang hàng loạt của bạn khóa bạn.

Không có upsells hoặc hạn chế về những gì bạn làm với các trang web bạn xây dựng.  Bạn nhận được chức năng tương tự và hỗ trợ bất kể giấy phép bạn mua. Tất cả dữ liệu quốc gia, khu vực, quận, thành phố và mã ZIP cho toàn bộ hành tinh được bao gồm trong mọi giấy phép, không cần phải mua giấy phép dữ liệu theo quốc gia cụ thể.

WPzinc Page Generators Pro Nulled Changelog

3.6.1 (2022-03-31)​
* Fix: Keywords: Sources: Airtable: Fetch all rows where table contains more than 100 rows
* Fix: Keywords: Sources: Airtable: Fetch all available fields as column names, as some rows may not have data for all columns specified

3.6.0 (2022-03-17)​
* Fix: Divi: Theme Builder: Don’t save Divi Theme as WooCommerce Product

3.5.9 (2022-03-03)​
* Added: Generate: Content: Permalink: Validate that Keyword syntax is valid prior to Test / Generation
* Fix: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Classic Editor: Up/down/enter key changes introduced in 3.5.7 which were reverted in 3.5.8
* Fix: Generate via Browser: Show error message preventing Content Group generation instead of “Page Generator Pro: ReferenceError: page_generator_pro_generate_browser is not defined” error
* Fix: Multisite: Activation: Use wp_insert_site hook when available in WordPress 5.1 and higher

3.5.8 (2022-02-24)​
* Fix: Keyword Transformations: Number to Words: Remove comma from Term before attempting transformation
* Fix: Keyword Transformations: Currency to Words: Remove comma from Term before attempting transformation

3.5.7 (2022-01-27)​

* Added: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Classic Editor: Up and down keys can be used to select highlighted autocomplete suggestion
* Added: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Classic Editor: Insert first displayed Keyword suggestion when enter key pressed
* Fix: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Classic Editor: Don’t show autocompleter when left square bracket key pressed
* Fix: Generate via Server and CLI: Honor Dynamic Element settings for correct output when using a Plugin Dynamic Element in Elementor and Divi
* Fix: Generate: Content: WooCommerce: Save Product Type setting


3.5.6 (2022-01-20)​

* Added: Generate: Content: JetEngine Meta Box Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...enerate-using-custom-field-plugins/#jetengine


3.5.5 (2022-01-13)​

* Added: Settings: Research: ContentBot.ai support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/settings-research/#settings–contentbot
* Added: Keyword Transformations: Number to Words. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...ing-keywords/#number-to-words-transformations
* Added: Keyword Transformations: Currency to Words. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...g-keywords/#currency-to-words-transformations
* Added: Generate: Terms: Parent Term can comprise of multiple Terms expressed as a Term Path. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-terms/#fields–parent-term
* Fix: Settings: Spintax: ChimpRewriter: corrected link to find API Key
* Fix: Generate: Content: Detect Keywords in Gutenberg Blocks and Page Builders that use nested JSON strings to store data
* Fix: Generate: Terms: Confirmation dialogs when performing Test or Generate functions
* Fix: Generate: Terms: Notice: Undefined variable: post when editing a Term Group
* Fix: Generate: Terms: Notice: Undefined index: date_option when generating a Term Group


3.5.4 (2022-01-06)​

* Fix: Generate: Content: Rank Math: When editing a Content Group with Rank Math enabled, change Test and Generate buttons to links, due to Rank Math 1.0.78+ wrongly removing submit buttons when the Content Group form is submitted.
* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Improved text alignment on Terms dropdown field


3.5.3 (2021-12-22)​

* Fix: Dynamic Elements: Creative Commons: Updated API endpoint to prevent JSON errors
* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Don’t show Keyword autocomplete suggestions on Term field
* Fix: Import and Export: Import Keyword Source and Source Options (i.e. CSV URL / File)


3.5.2 (2021-12-02)​

* Added: Keywords: Add/Edit: Use WordPress Code Editor for Terms for improved editing, readibility and search. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–source–local
* Fix: Keywords: Generate Locations: Encapsulate Term if it contains delimiter character


3.5.1 (2021-11-18)​

* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Remove inline style and link elements from text, to prevent unexpected line breaks in content
* Fix: Generate: Content: Oxygen Builder: Honor Back to WP > Admin when clicked
* Fix: Generate: Content: Oxygen Builder: Prevent WordPress Form styling overriding element ID / class input field


3.5.0 (2021-11-11)​

* Added: Generate: Content: Support for WPTouch Pro and Mobile Content Addon.
* Fix: Keyword Autocompleters: Don’t initialize autocompletors on search dropdown fields, which would prevent results displaying for e.g. Group Parent when “Change Page Dropdown Fields” = Search Dropdown Field.


3.4.9 (2021-11-04)​

* Fix: Settings: Integrations: Honor API Key when specified for OpenWeatherMap, Pexels and Pixabay
* Fix: Dynamic Elements: Pexels: Display more precise error message when in Test mode
* Fix: Import and Export: Include Settings > Integrations data


3.4.8 (2021-11-01)​

* Fix: Dynamic Elements: Google Maps: Undefined index show_place_card_marker warning
* Fix: Divi: Divi 4.12+ compatibility for Divi Frontend Editor on non-Content Groups i.e. Pages
* Removed: Generate: Content: Divi: Frontend Editor Support. Backend editor support remains. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-page-builders-integration-divi/#backend—frontend-editing


3.4.7 (2021-10-28)​

* Fix: Dynamic Elements: YouTube: Honor API Key when specified at Settings > Integrations > Youtube Data API Key
* Fix: Dynamic Elements: YouTube: Display more verbose error message when in Test mode


3.4.6 (2021-10-21)​

* Added: Licensing: Improved verification method when OpenSSL < 1.1.0 and/or web host continues to use an expired DST Root CA X3. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...g-updates/entering-license-key/#common-issues
* Added: Generate: Content: OptimizePress Builder Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...rate-page-builders-integration-optimizepress/
* Added: Block Spintax: Option to disable randomizing paragraph order within a section. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-using-spintax/#block-spinning–sections–disable-randomizing-paragraph-order
* Added: Block Spintax: Option to require specific paragraphs within a section when using min/max arguments. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-using-spintax/#block-spinning–require-paragraph-s–when-using-minimum—maximum-paragraph-limits
* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Improved fetching content when Term contains accented characters and language isn’t English


3.4.5 (2021-10-14)​

* Added: Keywords: Import: Spreadsheet option. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords-import-csv/
* Added: Keywords: Third Party Sources: Spreadsheet option. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–source–spreadsheet
* Fix: Generate: Content: Store Keywords setting could not be disabled

3.4.4 (2021-10-07)​

* Added: Keywords: Improved parsing and importing more complex CSV files
* Added: Keywords: Third Party Sources: Improved Preview when handling large data, with option to scroll horizontally within table


3.4.3 (2021-09-23)​

* Added: Related Links: Persistent Caching option. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/general-settings/#persistent-caching
* Added: Generate: Content: All in One SEO: Support for Focus and Additional Keyphrases
* Fix: Keywords: Correctly escape Keyword Name
* Fix: Licensing, Settings, Logs, Import & Export: Correctly escape form action
* Updated: Porgues Brasil / Portuguese Brazilian Translations


3.4.2 (2021-09-16)​

* Fix: Dynamic Elements: Related Links: Classic Editor: Add button on Taxonomies and Custom Fields tabs would incorrectly close modal window when used on non-Content Groups
* Fix: Generate: Content: Popup Maker: Populate Display > Apperance > Popup Theme options
* Fix: Generate via Server: Honor Page Template setting
* Fix: Block Spintax: Don’t trim non-block spintax strings (resolves issue with Enfold setting values being trimmed when trailing spaces must be retained)
* Fix: Generate via Browser: PHP 8 compatibility when Number of Pages and/or Resume Index settings are blank


3.4.1 (2021-09-09)​

* Added: Generate: Content: Popup Maker Support
* Added: Generate: Content: Zion Builder Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...erate-page-builders-integration-zion-builder/
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Strip HTML from parameter values
* Fix: WooCommerce: Variations could not be added to a Variable Product in WooCommerce
* Updated: Porgues Brasil / Portuguese Brazilian Translations


3.4.0 (2021-09-02)​

* Added: Keyword Transformations: Output Random Term Subsets in a List. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...eywords/#output-random-term-subsets-in-a-list
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Google Maps: Support for multiple place markers and direction modes (driving/walking/transit etc). See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-google-map/
* Added: Generate: Content: Featured Image: Wikipedia Image: Include images that partially match supplied Term. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–featured-image
* Added: Generate: Content and Terms: Use improved hrtime() for measuring performance if available
* Fix: Generate via Server: Improved checking if a Page Builder, SEO, Schema Plugin is active, ensuring its data is correctly copied/not copied to generated items
* Updated: Porgues Brasil / Portuguese Brazilian Translations


3.3.9 (2021-08-26)​

* Added: Generate: Content: Overwrite Sections: Template option. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections
* Added: Generate: Content: Overwrite Sections: GoodLayers Page Options. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...builders-integration-goodlayers/#page-options
* Added: Generate: Content: GoodLayers Infinite Theme Page Options. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins
* Added: Generate: Content: Skip setting a Template, Featured Image or Discussion options if not supported by the generated Post Type
* Added: Generate: Content: WooCommerce: Support for Grouped and External/Affiliate Products
* Added: Porgues Brasil / Portuguese Brazilian Translations
* Changed: Generate: Content: Template option moved from Attributes to Template Meta Box. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–template
* Fix: Generate: Content: Improved performance of conditionally showing/hiding options based on the generated Post Type
* Fix: Generate: Content: Overwrite Sections: Honor Content overwriting setting for GoodLayers Page Builder
* Fix: Generate: Content: Improved JS performance with Generate via Browser


3.3.8 (2021-08-19)​

* Added: Generate: Content: Overwrite Sections: Honor Content overwriting setting for supported Page Builders
* Fix: Generate: Content: Don’t process Dynamic Elements in Content / Page Builders if Content Group set not to overwrite existing generated content, for performance


3.3.7 (2021-08-12)​

* Added: Spintax: Support for WordAI 5. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/spintax-settings/#service–wordai
* Added: Generate: Content: Salient Theme 13.0+ Support
* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for third party Plugins: SEOPress. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins
* Added: Generate: Content: Ignore Keywords and don’t copy data to Generated Pages from inactive (‘old’) Page Builder, SEO, Schema data etc. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/performance/#orphaned-metadata
* Fix: Generate: Content: Store Keywords: Keywords with no columns would wrongly have their Term added twice to Generated Page’s Metadata


3.3.6 (2021-08-05)​

* Added: Generate: Content: Menu: Parent: Option to specify Menu ID. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–menu


3.3.5 (2021-07-29)​

* Added: Keywords: Sources: RSS Feeds as a Keyword Data source. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–source–rss-feed
* Fix: Keywords: Sources: Airtable: Terms added/edited to Airtable after Keyword creation would assign to the wrong column
* Fix: Generate: Content: Add New Directory Structure: Honor Country selection
* Fix: Generate: Content: Add New Directory Structure: Don’t limit number of Locations to 10,000
* Fix: PHP Deprecated notice: Required parameter $block_attributes follows optional parameter $block_name


3.3.4 (2021-07-22)​

* Added: Keywords: Sources: Airtable as a Keyword Data source. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–source–airtable
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: PHP deprecated notices for `block_categories` filter in WordPress 5.8
* Fix: Links to Documentation now consistently open in new window/tab
* Fix: Invalid/out of date Documentation Links
* Removed: Settings: Google: Google Maps API Key: Google Map Dynamic Element for Road Map, Satellite, Driving Directions and Street View is now free from Google with unlimited usage, so the API key is no longer needed


3.3.3 (2021-07-15)​

* Fix: Licensing: Quicker method to check license key for performance

3.3.2 (2021-07-12)​

* Fix: Spintax: Removed expected second argument for filtering Excerpt, resolving for Page Builders that incorrectly implement get_the_excerpt filter calls


3.3.1 (2021-07-08)​

* Added: Keyword Transformations: Output Nearby Terms in a List. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...using-keywords/#output-nearby-terms-in-a-list
* Added: Keyword Transformations: Output Same Random Terms in a List. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...-keywords/#output-same-random-terms-in-a-list
* Fix: Spintax: Better filtering of Title, Excerpt and Content when processing spintax on non-Page Generator Pro Pages


3.3.0 (2021-07-01)​

* Added: Dynamic Elements: OpenWeatherMap: Support for ZIP Code as Location. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...ynamic-elements-openweathermap/#configuration
* Added: Generate: Content: Add New Directory Structure: Support for additional structures. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...generate-content/#add-new-directory-structure


3.2.9 (2021-06-24)​

* Added: Generate: Content: Add New Directory Structure. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...generate-content/#add-new-directory-structure
* Added: Settings: General: Option to enable/disable frontend CSS. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/general-settings/#output-css
* Added: Settings: Spintax: Option to process Block Spintax and/or Spintax detected on non-Page Generator Pro Pages, Posts and Custom Post Types. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/spintax-settings/#process-on-frontend
* Fix: Don’t minify Plugin Javascript if a third party minification Plugin is active


3.2.8 (2021-06-17)​

* Added: Generate: Conditional Output. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-conditional-output/

3.2.7 (2021-06-14)​

* Fix: Uncaught Error: Class ‘LeagueCsvReader’ not found when open_basedir() restrictions are in effect


3.2.6 (2021-06-03)​

* Fix: Import as Content Group: PHP warnings when metadata isn’t a string
* Fix: Keyword Autocompleters: Don’t initialize autocompletors if no Keywords have been specified


3.2.5 (2021-05-27)​

* Added: Generate: Content: Platinum SEO Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-seo-integration/#platinum-seo—platinum-seo-pro
* Added: Generate: Terms: Platinum SEO Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-seo-integration/#platinum-seo—platinum-seo-pro
* Added: Option to filter WP_List_Table by Pages/Posts/Custom Post Types not generated by a Content Group. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-run/#view-generated-content


3.2.4 (2021-05-13)​

* Added: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Extended support for autocomplete suggestions to most third party Plugins. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...rate-using-keywords/#autocomplete-suggestions
* Added: Generate: Terms: Keyword Autocomplete: Extended support for autocomplete suggestions to most third party Plugins. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...rate-using-keywords/#autocomplete-suggestions
* Fix: Generate: Content: Set Delete Generated Content Button text to white color
* Fix: Generate: Terms: Set Delete Generated Terms Button text to white color


3.2.3 (2021-05-06)​

* Fix: Generate: Content: Thrive Architect: Remove duplicate Page Builder content when using a Thrive Landing Page prior to generation for better performance and no duplication of shortcodes, keywords and spintax processing
* Fix: Generate: Content: Set Delete Generated Content link to red color
* Fix: Generate: Terms: Set Delete Generated Terms link to red color
* Fix: Block Spintax: Remove newlines between multiple #s# elements within a #p# element


3.2.2 (2021-04-29)​

* Added: Generate: Content: Author: Changed Rotate to Random, choosing a WordPress User at random when enabled
* Added: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Improved autocomplete for Keyword suggestions with better search and UI
* Added: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Added to Custom Field Value, Comment, Menu Title and Menu Parent fields
* Added: Generate: Terms: Keyword Autocomplete: Improved autocomplete for Keyword suggestions with better search and UI
* Fix: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Improved list position when using the Classic Editor and starting a paragraph/newline with a Keyword
* Fix: Generate: Content: Keyword Autocomplete: Improved list position when using a Classic Editor Block in Gutenberg


3.2.1 (2021-04-22)​

* Fix: Block Spintax: Improved checks to detect block spintax for performance and improved compatibility with e.g. GeneratePress
* Fix: Block Spintax: Don’t strip newlines which would result in paragraphs being merged


3.2.0 (2021-04-17)​

* Added: Generate: Content: WPSSO Integration. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-seo-integration/#wpsso
* Fix: Generate: Content: All Method would result in generation index out of bounds when using Resume Index on some server configurations
* Fix: Generate: Content: Random Method: Improved randomization


3.1.9 (2021-04-16)​

* Fix: Generate: Content: All / Random Method would result in generation index out of bounds after ~1,000 items on some server configurations

= 3.1.8 (2021-04-15)​ =
* Added: Generate: Content: Schedule Increment is now based on last generated page’s date and time. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–publish
* Added: Generate: Content: When Method is `Random`, generate all possible combinations in a random order. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-methods/#random
* Fix: Generate: Content: Don’t display Schedule Increment when Date = Random Date, as the increment is not used
* Fix: Generate: Content: Keyword Dropdowns: Prevent PHP warnings when no Keywords defined
* Fix: Keywords: Retain newlines on Terms in form field when an error occurs saving a Keyword
* Fix: Settings: General: Change Page Dropdown Fields: Retain CSS classes when changing to an ID Field

= 3.1.7 (2021-04-08)​ =
* Added: Dynamic Elements: Wikipedia Image. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-wikipedia-image/
* Added: Generate: Content: Featured Image: Wikipedia Image. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–featured-image
* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Improved performance by reducing number of requests
* Fix: Generate: Content: Attributes: Parent: Only show Parent field applicable to the Post Type chosen, and not all Post Type Parent fields

= 3.1.6 (2021-04-01)​ =
* Added: Generate: Content: Specific Date: Option to specify time. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–publish
* Fix: Generate: Content: Scheduled: Honor WordPress’ timezone when Status

= 3.1.5 (2021-03-29)​ =
* Fix: Generate: Content: Live Composer: Process Dynamic Elements / Shortcode

= 3.1.4 (2021-03-25)​ =
* Added: Generate: Content: Defaults: Set Overwrite = Yes, if existing Page Generated by this Group as the default for new Content Groups
* Fix: Generate: Content: Divi Theme and Divi Builder: Only Register Dynamic Elements as Divi Modules when editing a Content Group, not a Page
* Fix: Generate: Content: Gutenberg: Further improvements to block encoding/decoding to support third party blocks and special characters in third party blocks
* Fix: Generate: Content: Modals: Ensure modals display over Page Builder Modules/Elements
* Fix: Keywords: Generate Phone Area Codes: Show error if no Output Type specified
* Fix: Import as Content Group: Better support for importing from Pages created with a Page Builder where special characters are used

= 3.1.3 (2021-03-18)​ =
* Added: Generate: Content: Duplicate: Add link to duplicated Content Group in success notification
* Added: Import as Content Group: Add link to imported Content Group in success notification
* Added: Dynamic Elements: Related Links: Radius can be specified to nearest 0.1 miles
* Fix: Keywords: Autocomplete: Don’t strip commas from existing field when selecting a Keyword from the autocomplete dropdown list
* Fix: Import as Content Group: Don’t copy unnecessary Post Metadata, such as Keywords, Group ID and Index from Page, Post or Custom Post Type
* Fix: Generate: Content: Reduce database requests for Generated Count and Last Index during generation to improve performance for larger sites
* Fix: Generate: Content: Prevent memory usage increasing by flushing WordPress’ Term cache occasionally during generation
* Fix: Generate: Content: Delete Generated Content: PHP Warnings or AJAX errors when no Generated Content exists
* Fix: Generate: Terms: Reduce database requests for Generated Count and Last Index during generation to improve performance for larger sites
* Fix: Generate: Terms: Prevent memory usage increasing by flushing WordPress’ Term cache occasionally during generation
* Fix: Generate: Terms: Delete Generated Terms: PHP Warnings or AJAX errors when no Generated Terms exists
* Fix: CLI: Generate: Content: Honor number_of_posts and resume_index arguments. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-wp-cli/#generate-content
* Fix: CLI: Generate: Terms: Honor number_of_terms and resume_index arguments. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-wp-cli/#generate-terms
* Fix: CLI: Delete: Terms: Delete all Terms

= 3.1.2 (2021-03-12)​ =
* Fix: Generate: Content: Test: URL would wrongly result in 404, even when Test Page/Post was successfully generated

= 3.1.1 (2021-03-11)​ =
* Added: Generate: Content: Page Builders: Support for GoodLayers Page Builder. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...enerate-page-builders-integration-goodlayers/
* Fix: Generate: Content: Duplicate action missing below each Content Group Title in the table
* Fix: Generate: Content: Test: URL might result in 404 when Test Page/Post is successfully generated, due to using page_id parameter for e.g. a Test Post
* Fix: Generate: Content: Gutenberg: Don’t encode special characters in third party blocks

= 3.1.0 (2021-03-05)​ =
* Fix: Generate: Content: Detect Non-lowercase Keywords and replace them with Terms

= 3.0.9 (2021-03-04)​ =
* Added: Keywords: Third Party Sources: Display preview of data when editing Keyword. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–viewing-terms
* Added: Generate: Content: Option to specify Group Parent. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–attributes
* Fix: Keywords: Import CSV: Remove UTF8 BOM sequencing from Column Names to prevent Keywords not being detected in Content and Term Groups
* Fix: Dynamic Elements: Related Links: If the Post Parent parameter isn’t a Page ID or a slug, convert it to a slug before querying for Related Links to produce more accurate results
* Fix: Generate: Don’t detect spintax words as Keywords, for performance
* Fix: Generate: Content: PHP Warning: count(): Parameter must be an array or an object

= 3.0.8 (2021-02-25)​ =
* Added: Keywords: Support for third party data sources. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#adding—editing-keywords–sources
* Added: Keywords: Generate Phone Area Codes: View Keyword link in success notification when Keyword created
* Added: Generate: Content: Elementor: Dynamic Elements are available as Elementor Widgets. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...lders-integration-elementor/#dynamic-elements
* Added: Generate: Content: Support for Search Exclude Plugin
* Fix: Generate: Content: Elementor: Attempt to clear Elementor’s cache after Content Generation, to prevent output/layout errors and save the user having to go to Elementor > Tools > Regenerate CSS
* Fix: Generate: Content: Developer Hooks: Apply page_generator_pro_generate_content_before and page_generator_pro_generate_content_after hooks consistently across Browser, Server and CLI generation
* Fix: Generate: Content: Developer Hooks: Apply page_generator_pro_generate_terms_before and page_generator_pro_generate_terms_after hooks consistently across Browser, Server and CLI generation
* Fix: Dynamic Elements: Wikipedia: Undefined index: headings PHP warning
* Fix: Logs: Honor Preserve Logs setting, ensuring Logs are cleared periodically

= 3.0.7 (2021-02-12)​ =
* Added: Generate: Content: Divi Theme and Divi Builder: Register Dynamic Elements as Divi Modules. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...e-builders-integration-divi/#dynamic-elements
* Fix: Groups: Cache calls made to get_all_ids_names() for the request lifestyle, to reduce duplicate queries and improve performance
* Fix: Keywords: Cache calls made to get_keywords_and_columns() for the request lifecycle, to reduce duplicate queries and improve performance

= 3.0.6 (2021-02-09)​ =
* Fix: Generate: Content: Yoast SEO: Prevent Keyword brackets and braces being encoded/stripped from Canonical field, resulting in Keyword not being replaced with a Term

= 3.0.5 (2021-02-01)​ =
* Added: Generate: Content: Genesis Framework Support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-seo-integration/#genesis-framework
* Fix: Generate: Content: WooCommerce: Check minimum supported WooCommerce version before loading integration, to avoid errors

= 3.0.4 (2021-01-25)​ =
* Fix: Generate: Content: Comments: Generation would fail with 500 error when Generate Comments enabled and no Keyword specified in the First Name, Surname and Comment fields

= 3.0.3 (2021-01-21)​ =
* Added: Generate: Terms: Delete Generated Terms will Delete in batches to avoid timeouts
* Added: Generate via Server: Set maximum execution time of 60 seconds for each generated page, to minimise timeout errors
* Fix: Generate via Server, Generate via CLI: sprintf(): Argument number must be greater than zero warning
* Fix: Generate: Content: Delete Generated Content: Reset Last Index Generated to zero
* Fix: Generate: Terms: Delete Generated Terms: Reset Last Index Generated to zero
* Fix: Generate: Terms: Changed terminology from ‘Content’ to ‘Term’
* Fix: Generate: Terms: “Search results for” label wrongly overlapping search box
* Fix: Logs: Display correct page of Log Entries when entering a page number in the pagination field

= 3.0.2 (2021-01-18)​ =
* Added: Error message if the minimum required PHP version isn’t met. See https://www.wpzinc.com/documentation/installation-licensing-updates/hosting-requirements/ and https://www.php.net/supported-versions.php, noting older PHP versions are end of life, with no security updates and no support.
* Added: Generate: Content: Support for Brizy Page Builder. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-page-builders-integration-brizy/
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Google Maps: Option to show or hide Place Name and Marker. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentatio...enerate-dynamic-elements-google-map/#road-map
* Added: Generate: Content: Divi: Classic Editor: Don’t display bottom Action Meta Box for Save, as Divi prevents saving changes. Use Save button in top Actions Meta Box instead
* Fix: Generate: Content: Classic Editor: Bottom Actions Meta Box: Ensure Generate, Trash and Delete buttons perform action when clicked
* Fix: Generate: Content: Prevent undefined index errors for FIBU and FIFU integrations
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: Classic Editor: Wrap form field labels onto multiple lines if required
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: Center UI modal when using Text tab in Classic Editor
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: Display Dynamic Element Title in modal when using Text tab in Classic Editor
* Fix: Generate: Terms: Yoast SEO: Output custom metadata when viewing a generated Term on the frontend site
* Fix: Classic Editor: Autocomplete: Keyword suggestions would incorrectly display on Pages, Posts and Custom Post Types
* Fix: Whitelabelling: Don’t display Review Request notification if whitelabelling is available after a license is upgraded to an Agency license

= 3.0.1 (2021-01-14)​ =
* Added: Dynamic Elements: Related Links: Option to specify delimiter for List of Links, Comma Separated. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-related-links/#configuration–output–list-of-links–comma-separated
* Fix: Dynamic Elements: Related Links: Honor Limit

= v3.0.0 (2021-01-07) =
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: UI available when using Text tab in Classic Editor. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-shortcodes/#adding--classic-editor---tinymce--text-editor
* Added: Generate: Content: Block Spintax: Support for minimum and maximum number of paragraphs to output. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-using-spintax/#block-spinning--minimum---maximum-paragraph-limits
* Added: Whitelabelling: Support for whitelabelling Changelog URL. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/whitelabelling-access/#configure-whitelabelling
* Fix: Whitelabelling: Apply to Dashboard > Updates when a Plugin Update is available
* Fix: Whitelabelling: Apply to Plugins > View Details modal when a Plugin Update is available
* Fix: Generate: Terms: Display Slug and Taxonomy in Table and Form when new Term Group added
* Fix: Generate: Terms: Yoast SEO: Copy metadata to Generated Terms
* Fix: Generate: Terms: Don't copy unnecessary Term Meta to Generated Terms

2.9.8 (2020-12-17)

* Fix: PHP errors and unable to Generate Content if WP All Export not installed and activated

2.9.7 (2020-12-17)

* Added: Generate: Content: Export Generated Content via WP All Export. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-export-generated-content/
* Added: Generate: Content: Custom Fields: Support for multiple Custom Fields with the same Meta Key
* Added: Generate: Content: Divi Den Pro: Support for multiple Custom Fields with the same Meta Key, ensuring e.g. Animated Buttons display correctly
* Fix: Import & Export: Export: Undefined varaible $settings notice
* Fix: Import & Export: Export: Error would display if no Keywords, Content Groups or Term Groups exist

2.9.6 (2020-12-10)

* Added: Generate: Content: SEOPressor Compatibility. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-seo-integration/
* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for third party Plugins: SEOPressor. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins
* Added: Dynamic Elements: Yelp: Option to choose Image Size, Display Order and Display Alignment. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-yelp-business-listings/
* Added: Keywords: Generate Locations: ZIP Codes that belong to multiple Cities will be included multiple times in Keyword Terms to reflect each ZIP Code to City relationship
* Fix: Keywords: Generate Locations: Remove country prefix from Region Codes
* Fix: Keywords: Generate Locations: Include ZIP Codes that do not have a County relation
* Fix: Generate: Content: Oxygen Builder: Replace Keywords with Terms in encoded elements, such as images
* Fix: Dynamic Elements: Yelp: Default Image Alt Tag to %business_name% instead of %business_name, so the Business Name is set correctly
* Fix: WP-CLI: Plugin activation when using `wp plugin activate page-generator-pro`

2.9.5 (2020-12-03)

* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for third party Plugins: All in One SEO Pro. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins
* Added: Generate: Content: Validate Geolocation Latitude and Longitude, returning an error in Test mode if values are not valid.
* Fix: Generate: Content: Block Spinning: Gutenberg: Additional


tags would be added, breaking blocks on generated Pages.
* Fix: Dynamic Elements: Related Links: Moved order parameters from Output tab to Ordering tab, to ensure full modal window displays in Classic Editor and Page Builders. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-related-links/#configuration–ordering
* Fix: Spintax: Javascript: Don’t process logical OR operators as spintax (e.g. ||), to ensure Javascript is fully retained on generated Pages

2.9.4 (2020-11-26)

* Added: Licensing: Whitelabel success messages for Agency Licenses with Whitelabelling enabled.
* Added: Dynamic Elements: Related Links: Option to choose Display Alignment. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-related-links/
* Fix: Generate: Content: Remove blank row after Trash or Delete Generated Content buttons clicked
* Fix: Generate: Content: Reset Generated Items count in table when Delete Generated Content clicked
* Fix: Generate: Content: WooCommerce: Uncaight Error: Call to undefined method WP_Error::get_current_screen()

2.9.3 (2020-11-19)

* Added: Keywords: Generate Locations: Output Types for Counties in Local Language. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords-generate-locations/#output-type–local-langauge
* Added: Generate: Content: Featured Image: Featured Image from URL Plugin support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–featured-image
* Added: Generate: Content: Featured Image: Featured Image by URL Plugin support. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–featured-image
* Added: Dynamic Elements: Related Links: Option to choose Featured Image size, Display Order and List Style. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-related-links/
* Added: Localization support, with .pot file and translators comments

2.9.2 (2020-11-12)

* Added: Settings: Generate: Option to enable which Plugins to load when using Performance Addon. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/settings-generate/#performance-addon–load-plugins
* Added: Keywords: Generate Locations: Output Types for Region in Local Language. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords-generate-locations/#output-type–local-langauge
* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for third party Plugins: ACF, Yoast SEO Premium. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins

2.9.1 (2020-11-06)

* Fix: BeTheme: No such file or directory error

2.9.0 (2020-11-05)

* Added: Keywords: Export to CSV. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/keywords/#export-a-keyword-to-csv
* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for Attributes, Taxonomies and Menus. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections
* Added: Generate: Content: Overwrite: Options to enable/disable overwriting for third party Plugins: All in One SEO Pack, Rank Math SEO, WooCommerce and Yoast SEO. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–generation–overwrite-sections–third-party-plugins
* Added: Generate: Terms: Support for third party Plugins that register metaboxes e.g. Rank Math SEO, Yoast SEO
* Fix: Activation: SSL certificate error when importing Phone Area Codes data
* Fix: Keywords: Generate Phone Area Codes: If data did not import on Plugin Activation, attempt it on this screen and show verbose errors
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: Google Maps, Open Street Map and YouTube: “GeoRocket: No License Key was specified in the request.” error
* Fix: Import & Export: Tabs would not work when whitelabelling enabled on Agency Licenses
* Fix: Spintax: Local: If Skip Capitalized Words = No, replace first word of each sentence with synonyms when first word’s first letter is capitalized.

2.8.9 (2020-10-29)

* Added: Generate: Content: Research Content. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content-research/
* Added: Menus and Submenus: Filter to define minimum required capability for accessing Plugin Menus and Submenus. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/developers/#page_generator_pro_admin_admin_menu_minimum_capability
* Fix: Keywords: Automatically fetch list of similar terms if no Terms supplied

2.8.8 (2020-10-22)
* Added: Generate: Content: Comments: Generate Comments. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-content/#fields–discussion–generate-comments
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Remote Image. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-remote-image/
* Fix: Generate: Content: Keyword might not be detected if contained within spintax e.g. {Location|{keyword}}, when {keyword} not specified elsewhere in the Content Group


2.8.7 (2020-10-15)
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Creative Commons: Size parameter moved to Output tab, with standardized choices matching WordPress’ registered image sizes. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-creative-commons-image/
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Pexels: Size parameter moved to Output tab, with standardized choices matching WordPress’ registered image sizes. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-pexels/
* Added: Generate: Content: Dynamic Elements: Pixabay: Size parameter moved to Output tab, with standardized choices matching WordPress’ registered image sizes. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-dynamic-elements-pixabay/
* Fix: bbPress: Settings: Forums: Forum Root: Fatal error
* Fix: Generate: Content: Featured Image and Dynamic Elements: Pexels: Strip any URL parameters on image filename to prevent errors
* Fix: Generate: Content: Featured Image and Dynamic Elements: Pexels: Limit resultset to ~ 8,000 images for a query to avoid errors from the API, even where it states more images are available


2.8.6 (2020-10-01)
* Added: Generate: Content: ListingPro Support for Listings, Reviews and Events. See Docs: https://www.wpzinc.com/documentation/page-generator-pro/generate-listingpro-integration/
* Added: Generate: Content: Gutenberg: Dynamic Elements: Use native autocomplete dropdown component for better performance
* Added: Generate: Content: Conditionally show/hide Meta Boxes based on the Publish > Post Type e.g. don’t show WooCommerce if we’re not generating Products
* Added: Generate via Browser: Clear log after 100 entries to improve browser and generation performance
* Fix: Generate via Browser: Display Start and End Index in counter correctly when Resume Index and/or No. Posts specified
* Fix: Generate: Content: Autocomplete: Title: Keyword suggestions hidden behind Classic Editor
* Fix: Generate: Content: Featured Image and Dynamic Elements: Creative Commons: Limit maximum number of image results to 1,000 to avoid API errors
* Fix: Generate: Content: Featured Image and Dynamic Elements: Pixabay: [ERROR 400] “per_page” is out of valid range.
* Fix: Generate: Content: Dynamic Elements: Don’t append .jpg.jpeg to imported JPEG images, if either the .jpg or .jpeg extension already exist in the filename
* Fix: Generate: Content: Featured Image: Don’t append .jpg.jpeg to imported JPEG images when using Image Source = URL and the .jpg or .jpeg extension already exist in the filename
4 bình luận
 1. Sơn đã bình luận

  Link die rồi bro up lại giùm với

  1. HoTroWordpress đã bình luận

   5p nữa load lại nha

 2. Olalavui đã bình luận

  Mình có plugin serp.farm không anh trai? Hai plugin giống nhau nhưng serp.farm quảng cáo là có thể tạo trang nhẹ hơn.

  1. HoTroWordpress đã bình luận

   ko co nhe

Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.