Thông báo: Hotrowordpress sẽ tiến hành cập nhật lại toàn bộ plugin-themes hiện có trên blog. Thời gian hỗ trợ cập nhật từ ngày 30.03.2024, nếu cần gấp bản mới nhất vui lòng gửi mail về cho admin để nhận link download ưu tiên!

Ajax Search Pro v4.22 – Live WordPress Search & Filter Plugin

4

Ajax Search Pro được thiết kế để tối đa hóa khả năng tìm kiếm của người dùng. Nó cung cấp một tìm kiếm ajax trực tiếp, giúp tìm kiếm WordPress thoải mái hơn.

Các kết quả được thể hiện bằng hình ảnh (nếu có), vì vậy chúng trông hấp dẫn hơn và ít thô hơn. Ajax Search Pro cho WordPress đã được thiết kế để tối đa hóa khả năng tìm kiếm của người dùng. Nó cung cấp tìm kiếm ajax trực tiếp, giúp tìm kiếm WordPress thoải mái hơn.

Tìm kiếm có thể trả về bài đăng, trang, bất kỳ loại bài đăng tùy chỉnh nào (ví dụ: sản phẩm WooCommerce, diễn đàn BBPress, chủ đề, trả lời), danh mục, thuật ngữ phân loại tùy chỉnh (ví dụ: danh mục sản phẩm, thẻ danh mục đầu tư), người dùng, nhóm BudddyPress và hoạt động BuddyPress làm kết quả .

Demo: https://codecanyon.net/search/3357410

Các tính năng của Ajax Search Pro Plugin – Live WordPress Search & Filter Plugin

Tính năng Ajax Search Pro Plugin

 • Tất cả các loại nội dung đều được hỗ trợ. Tìm kiếm hỗ trợ bài viết, trang và bất kỳ loại tin nhắn được cá nhân hóa nào. WooCommerce, Jigoshop, Thương mại điện tử và nhiều plugin khác sử dụng các loại thông báo tùy chỉnh, vì vậy chúng đều tương thích với Ajax Search Pro.
 • Giao diện lối vào tùy chỉnh: Plugin cung cấp giao diện lối vào tùy chỉnh cho người dùng. Bằng cách chọn một số hộp kiểm, người dùng có thể thay đổi kết quả tìm kiếm – ví dụ: chỉ tìm kiếm các kết quả khớp chính xác, bao gồm / loại trừ một số loại thông báo, danh mục hoặc phân loại tùy chỉnh (ví dụ: danh mục sản phẩm).
 • Bố cục và chủ đề: Bốn bố cục tích hợp: dọc, ngang, Polaroid và đẳng hướng. Hơn 60 chủ đề được xác định trước cho mỗi bố cục, bao gồm các trang demo.
 • Widgets và shortcodes: Ba widget khác nhau được cung cấp (các tìm kiếm gần đây, cụm từ tìm kiếm phổ biến và một widget tìm kiếm) và hai shortcodes cho mỗi tìm kiếm. Các nút để chèn một mã ngắn cũng được hiển thị trong trình chỉnh sửa tin nhắn. Tìm kiếm
 • Hỗ trợ Hình ảnh: có các thư viện tích hợp với khả năng tương thích đặc biệt để xử lý hình ảnh. Họ có thể phân tích nội dung, tốc độ màn trập, trường tùy chỉnh hoặc chỉ hiển thị hình ảnh được hiển thị.
 • Biểu tượng: Sử dụng nhiều biểu tượng svg có độ phân giải cao, vectơ và màu Svg hoặc tải xuống của riêng bạn nếu bạn muốn.
 • Logic tìm kiếm: có thể tùy chỉnh Bạn có thể thay đổi logic tìm kiếm cho phù hợp với nhu cầu của bạn. Theo mặc định, plugin hoạt động với logic OR để cung cấp nhiều kết quả hơn. Nếu bạn cần kết quả nghiêm ngặt hơn, bạn có thể thay đổi điều này chỉ bằng một cú nhấp chuột. Thông tin bổ sung có sẵn trong phần logic tìm kiếm của tài liệu.
 • Trình phân tích hình ảnh: có thể tùy chỉnh Máy phân tích hình ảnh có thể tùy chỉnh cao sẽ hiển thị hình ảnh chất lượng tốt nhất trong kết quả tìm kiếm. Plugin có thể quét nhiều loại hình ảnh khác nhau: Favorites, Trong bài viết, Từ đoạn trích.
 • Bộ lọc theo thẻ danh mục, phân loại: Tạo và quản lý danh mục, thẻ và bất kỳ bộ lọc thuật ngữ phân loại. Các hộp kiểm, danh sách thả xuống và các nút radio được hỗ trợ.
 • Bộ lọc tùy chỉnh: Đối với bố cục thậm chí phức tạp hơn, bạn có thể tạo bộ lọc trường tùy chỉnh để cung cấp cho người dùng những cách nâng cao hơn để tìm nội dung của bạn.
 • Hỗ trợ WPBakery Page Builder: Bắt đầu với phiên bản 4.0, tìm kiếm có một tiện ích bổ sung cho WPBakery. Bạn có thể dễ dàng quản lý các trường hợp tìm kiếm thông qua plugin WPBakery.
 • Chế độ nhỏ gọn: Không có trang web cho widget tìm kiếm? Bạn có thể ẩn thanh tìm kiếm cho đến khi người dùng nhấp vào biểu tượng kính lúp.
 • Đề xuất tìm kiếm của: Google và tự động điền các đề xuất từ ​​khóa và tự động hoàn thành của Google được bật theo mặc định. Ngôn ngữ của câu có thể dễ dàng thay đổi (tiếng Nga cũng được hỗ trợ).
 • Trình theo dõi tích hợp: Theo dõi kết quả tìm kiếm của bạn với một trình theo dõi tích hợp đơn giản. Điều này sẽ giúp bạn tối ưu hóa tốc độ tìm kiếm ajax.
 • Tích hợp với Google Analytics: Khi chạm vào nút, bạn có thể tích hợp Google Analytics vào tìm kiếm, sau đó các cụm từ sẽ được hiển thị dưới dạng lượt xem trang trên thanh công cụ phân tích.
 • Bộ nhớ đệm: Đối với các trang web có lưu lượng truy cập cao, bạn có thể giảm các truy vấn cơ sở dữ liệu và tăng hiệu suất tìm kiếm bằng cách sử dụng bộ đệm ẩn tích hợp. Tùy chọn tương thích cung cấp cho bạn giao diện sửa lỗi nhanh nếu có gì đó không hoạt động đúng.
 • Xuất nhập khẩu: Bạn muốn sử dụng các cài đặt và tìm kiếm trong một dự án khác? Xuất tùy chọn tìm kiếm của bạn và nhập chúng vào một trang web khác.
Ajax Search Pro - Live WordPress Search & Filter Plugin v4.22 Nulled Free Changelog

v4.22 - 2022.03.10
New Features
Media Service - An external File Indexing service for the index table engine with a Free subscription tier. The Media Service is an external feature to handle very accurate file content indexing for text type, PDF, Office Word, Office Excel and Office Powerpoint files.
Fixes
Removed an old deprecated IE compatibility code
Fixed an issue with the taxonomy term filters, when the shortcode is used, and the filters are set to invisible
Select2 (select and multiselect filters with search feature) script issue fix - Now allows empty values, when nothing is selected
Index table shortcode parser improvements

v4.21.12 - 2022.02.23
Fixes
Fixed an issue with the offset calculation, when the document body has transformation on it
Added an argument for WP_Query queries named "asp_override" - when set to false, the WP_Query will be explicity excluded from the search override
v4.21.11 - 2022.02.21
Improvements
Added better support for ACF post_object type fields for the frontend filters
Preparations for a future version 4.22 feature - Media Service Subscription - an external document parser feature for the index table engine with a free subscription tear.
Fixes
Fixed an issue with the visibility detection on the new scripts
Fixed an issue with automatic scrolling feature (to the results, when the search is finished)
Fixed an offset calculation issue
Fixed an issue with saving Divi builder posts when the plugin is active

v4.21.10
The media attachment mime type selection has been reworked to a much simpler option, with a fallback to enter the mime types manually.
Fixes​
Fixed an issue with the index table for some custom fields
Fixed an issue with the legacy script and isotopic results
Fixed an issue with the automatic hiding option
Fixed the results page handler - now the post-process script only affects the currently viewed items, instead of all of them, improving the loading time greatly.
Post dates filter - Latest/Earliest post dates not respect attachment dates as well Add an item
v4.21.9
Fixes
Inline script loader - now tries to prevent reloading of inline scripts when the theme uses ajax loaders
Removed the live Changelog/Knowledge Base/Support page links to save bandwidth as well as unneccessary requests
Fixed a container width issue when using multiple search bars
Fixed an issue with results ordering, when accented characters were present
Better Tabless shortcode parsing
Isotopic overlay effects changed to pure CSS animations
Magnifier trigger live search - now respects the minimum character count
Index table and generic filters fix
Index Table - ACF custom field indexing improved for drop-down, checkbox, radio and other select type fields
Increased the modifier by 100 for the "more results" feature to allow displaying 1000x more results from the original 10x (of the results limit)
v4.21.8
Fixes
Fixed an issue with the image parser

4.21.7
Fixes
Fixed an script issue, where removing the animations would casue sometimes problems on some browsers
Ordering - The ordering of the results (both live and results page) are now correct when using the primary and secondary logic
Fixed a results live loader script issue
Image parser - now gets the product parent image when the product variation has no image
v4.21.6
New Features
Added an option to focus the search bar on initial page load
Fixes
Hidden filter labels now does not include the textSubstring creation on live results - now the " ..." suffix is displayed correctly in all cases.Index Table - Hebrew un-vocalization is now applied when Hebrew text is detectedIndex Table - Fixed inline script and style removal from the indexing process, improving the indexing of contents from block editors (like Elementor, Oxygen builder etc..)Search order is now correct when using index table post type and attachment resultsIsotopic results - Now work correctly with top and bottom navigation present at the same timeCustom field date filters - now shows correct value when used using a selected date

v4.21.5 - 2021.11.10
Fixes
Index Table engine - correction for previous release for some special character exclusionsIndex Table engine - improved title matching mechanism
v4.21.4 - 2021.11.05
New features
Custom field filters - {get_values} now accepts "order", "exclude", "post_type", and "post_status" attributes - to only fetch existing values from given post types, and also allowing exceptions. Check the documentation for more information.

Fixes
The get_asp_result_field(..) function now returns the same exact title, description and link fields as in the live results list in every case
v4.21.3 - 2021.09.16
Fixes
Now the image size argument applies to search results images from custom fields
Now the search results and settings position is correct when contained in an element with transition properties

v4.21.2 - 2021.09.14
Fixes
Polylang compatibility fix
Index table attachment search issue fixed

v4.21.1 - 2021.09.13
New Features
Date filters - now possible to select the earliest and the latest post dates as the default filter values
Ajax Pagination on Elementor widgets
Browser back button - now works with Elementor results
Fixes & Improvements
Index table - fixed an issue with title indexing, where the post title was 0 characters long
Fixed the auto populate with the legacy scripts
"use strict" on all javascript files
Eleminated all inline CSS and moved to a separate file instead
Eleminated all jQUery direct handler calls and replaced with .on(..) and trigger(..) on the back-end scripts.
Auto-populate duplicates (when using random order) + more results feature are no longer present
Default search cache interval changed to 30 days instead of 1 day
Fixed an issue with the slider and range sliders init script when used in a cloned pop-up
Datepicker now correctly sets the value when clicked the back button on mobile safari browsers

v4.21 - 2021.09.01
Major New Features
The plugin core scripts were completely reworked to work without jQuery dependency (YAY for maximum Google Pagespeed insight scores). Only the select2 and the datepicker scripts require jQuery. The legacy scripts will be maintained until 2022/Q1. If you had the plugin installed previously, the legacy scripts are still remain in use. More information about switching can be found in the javascript compatibility documentation.
Fixes
Keyword exceptions now properly work on multisite setups with index table search
Improved post author name indexing (first, last, nickname and display names)
Improved index table relevance on post titles containing apostrophe type characters
Google Lighthouse optimizations - greatly optimized script loading method, vital CSS optimizations, and font loading optimizations
Corrected the conditional asset loader
Polylang issue fixes - now the results page should respect when the polylang compatibility is turned off
Index Table - added option to update index when post meta is changed (OFF by default)
Elementor - Magnifier & Return actions - Now redirect to first result with elementor
Elementor - when hitting the "reset" button on clearing the search bar or the filters, it should reset back to the original state.
Browser back button - now works without entering a phrase
Changes
Removed very old browser compatibility option, which was causing issues
Many of the legacy scripts also reduced in size

= v4.20.8 - 2021.04.03​ =
Fixes​
PHP 8 Compatibility tests and fixes
Term meta image parser corrected
Fixed a potential security issue with the search import/export feature (CVE-2021-29654 by Synacktiv, Jérôme Mampianinazakason and Julien Egloff)

= v4.20.7 - 2021.03.23 =
Fixes
Custom field filters - checkbox values are now set correctly when redirected to the results page
Keyword highlighter - now works with accented characters as well
Importing from lite - updated to the latest version
Fixed a possible XSS vulnerability
Random results order now works with the index table engine
Fixed an issue with elementor widget paginations
Fixed an issue with Divi builder loading

= v4.20.6 - 2021.02.26 =
Changes
The swipe handler script has been changed to a much better one
Fixes
Mobile IOS issue fixes - isotopic results now working properly

= v4.20.5 - 2021.02.23 =
New features
Autocomplete - trigger after N characters option
Mobile options - menu auto focus on opening (jQuery selector)
Keyword highligher - now works with live results loader and elementor widgets
Support for Excel 5 (.xls) documents for the index table parser
Changes
Mobile - Hiding the search settings is now possible on mobile screens without forcing the "hover" layout
Fixes & Improvements
Magnifier and Enter "do nothing" action when Elementor filter
Regular engine - exact title relevance fixes for matches where the search phrase completely matches the title
Index table engine - filtering with a certain configuration with an empty phrase now works correctly
String translation management with polylang - now registers the all strings correctly via the ajax requests
WPML link fixes - bypassing the faulty wpml_permalink hook
Auto updater - now uses a different method to fetch the updates, should work on more installations correctly
Isotopic results - now correctly open on IOS devices
Multisite - Matching post ID issues fixed

= v4.20.4 - 2021.01.27 =
Fixes & Improvements
Fixed an issue where isotopic results not redirecting correctly
Improved the scroll feature for result page keyword highlighter
Fixed an issue with the aspFilter->add method

= v4.20.2 - 2020.12.12 =
### Fixes
Advanced title and content fields: maxlength attribute now works on {titlefield} and {descriptionfield} as well
Category exclusion/inclusion options - Now double checks for removed taxonomies before saving
Synonyms - Export now generates .json files instead of .txt for better compatibility
Statistics dashboard now working correctly

= v4.20.1 - 2020.12.08 =
## Fixes
- Visual bug: a debug query was removed from the earlier release

= v4.20 - 2020.12.07 =
### Added
Ordering - by menu order
Individual Priorities - now work with attachment results
Index table - JSON encoded custom field values are now better indexed (objects, arrays etc..)
wp.hooks support in plugin script - allows using filter and action hooks for many javascript variables within the search script
Option to exclude password protected posts (both regular and index table)
asp_query_cpt, asp_query_indextable, asp_query_attachments, asp_query_users, asp_query_comments, asp_query_terms hooks to access the query text [documentation]
"maxlength" attribute for advanced title and content fields
WordPress 5.6 compatible
Exact matching - Full exact matching added (mathing a field exactly, from start to the end)
### Changed
Index Table - Exact title matches have better relevance
Preparation code for 5.0 update

## Fixed
Custom field filters - {get_values checked} pseudo now works with dropdown and radio filters as well
Image parsing on multisite - now automatically tries to fetch the images from across blogs on the results page
Styling issues on index table panel fixed

= v4.19.4 =
### Added
- asp_load_js & asp_load_css hooks - allows turning off the JS and CSS asset loading programatically
- Horizontal results - scrollbar can be disabled
### Fixed
- Reset button now properly resets the input field
- Oxygen builder compatibility - now the plugin detects the page builder editor, and when it's active, the plugin scripts are not loaded to preserve performance.
- Polylang - Now the search redirection URL is correct, when the homepage URL is set to a static page
 • Xem thêm: tổng hợp WordPress Plugin cao cấp miễn phí, cập nhật hàng ngày

Password: Xem hướng dẫn bên dưới nhé

4 bình luận
 1. kingdom đã bình luận

  Đã làm theo hướng dẫn lấy pass xong điền vô Mega không đúng ad ơi

  1. HoTroWordpress đã bình luận

   đợi ad fix nha mega tk mình d,ie r

 2. Nguyễn Vũ đã bình luận

  mình cài đc rồi nhưng sao ko có nút close lại khi không muốn tìm kiếm nữa nhỉ?

  1. HoTroWordpress đã bình luận

   bạn tìm thử đi xem trong chức năng có ko hay có bị css làm mất nút đó ko. Mình ko sd thằng này nên ko rõ

Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.