Motors v5.1.7 – Motors – Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme

2

Motors for WordPress giúp bạn tạo một trang web đóng gói nhiều tính năng cho bất kỳ doanh nghiệp bán ô tô và thuyền nào, với hơn 16 bản trình diễn tuyệt đẹp sẵn sàng tiếp sức cho thành công của bạn.

Mục tiêu chính của việc tạo Motors for WordPress là để đáp ứng nhu cầu của ngành công nghiệp ô tô. Motors for WordPress thực hiện điều này theo những cách độc đáo: Demo đại lý ô tô, Demo danh bạ & danh sách, Demo dịch vụ sửa chữa / cơ khí ô tô, Cho thuê ô tô, Demo đại lý thuyền, Tạp chí ô tô & Demo đại lý xe máy.

Sử dụng bố cục Cho thuê Xe cho bất kỳ doanh nghiệp Dịch vụ Cho thuê nào. Chúng tôi đã bao gồm mô-đun tùy chỉnh đặt trước mặt hàng với các cổng thanh toán qua WooCommerce. Dễ dàng quản lý kho xe của bạn, đặt giá và bán đặt trước trực tuyến.

Do đó, Motors đã được thiết kế và phát triển đặc biệt để trở thành một chủ đề WordPress đại lý xe hơi toàn diện và tiên tiến nhất trên thị trường. Việc xây dựng, cập nhật và quản lý danh sách đã phân loại của bạn thông qua một trang web hiện đại và trực quan chưa bao giờ dễ dàng hơn thế, đồng thời đảm bảo trải nghiệm người dùng vượt trội cho cả người bán và người mua.

Giờ đây, người bán và đại lý có thể đăng ký và người mua tiềm năng có thể duyệt qua hồ sơ của họ và đánh giá của người dùng để yên tâm trước khi mua hàng. Bạn cũng có thể nhập liên tục cơ sở dữ liệu hàng tồn kho ở định dạng CSV hoặc XML trực tiếp vào chủ đề WordPress đại lý ô tô của mình, tiết kiệm khi nhập thủ công và nhận danh sách được đăng chỉ trong vài bước đơn giản.

Demo: https://themeforest.net/search/13987211

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 4
Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 5
Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 6
Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 7
Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 8

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 9

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 10

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 12

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 13

Chúng tôi đã xây dựng một số mẫu trang web ô tô cụ thể để đáp ứng những nhu cầu đó:

 • Mạng đại lý đã phân loại
 • Thư mục & Danh sách
 • Dịch vụ sửa chữa ô tô
 • Đại lý Thuyền
 • Đại lý máy bay
 • Đại lý xe máy
 • Thuê một chiếc xe

Chúng tôi nhận thấy những kiểu trang web này luôn tăng lên hàng đầu, vì vậy với Motors, chúng tôi đã tìm cách tạo ra những thiết kế thanh lịch nhất, những thư mục tải nhanh nhất, được mã hóa để đáp ứng các tiêu chuẩn của ngày mai và vượt qua tất cả mong đợi của bạn.

Chúng tôi biết bạn còn nhiều việc phải làm, vì vậy chúng tôi đã bỏ công sức xây dựng một trang web cho bạn. Với trình tạo Trang Kéo và Thả của chúng tôi, mọi thứ hoạt động theo kiểu quen thuộc với việc sử dụng Ứng dụng Xử lý Văn bản – chỉ cần kéo và thả các phần tử ở nơi bạn muốn và để Motors lo phần còn lại.

Đây là chủ đề hoàn hảo cho Car Dealer, Auto Dealer, Automotive, Boat Dealer WordPress, Motorcycle Dealership website, Rent a Car và bất kỳ doanh nghiệp đại lý ô tô nào khác, những người bán, mua, cho mượn hoặc cho thuê xe / thuyền qua trang web. Bạn có thể xây dựng trang web Classified Listing độc đáo của mình với chủ đề Motors WordPress. Bố cục Danh sách được phân loại có một số tính năng bổ sung như Seller & Dealer registration, Car for Sale submission, XML/CSV inventory import, Dealer Profile with user reviews và hơn thế nữa.

Trình quản lý khoảng không quảng cáo nâng cao của chúng tôi thực hiện tất cả công việc khó khăn giúp bạn làm cho danh sách của bạn trở nên hấp dẫn đối với người mua, vì vậy họ không có lý do gì để không mua hàng! Nhanh chóng và dễ dàng nhập thông tin liên quan về một chiếc xe – tổng quan, ảnh và video, các tính năng kỹ thuật và tùy chọn, vị trí, thông tin liên hệ, máy tính khoản vay và tài liệu quảng cáo PDF – và chủ đề WordPress danh sách được phân loại Motors sẽ đối chiếu và trình bày danh sách của bạn theo phong cách.

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 15

Việc xây dựng trang web WordPress danh sách ô tô của bạn và làm cho nó nổi bật giữa đám đông, thật dễ dàng với trình tạo trang kéo và thả Visual Composer linh hoạt, nhanh chóng và thông minh, cũng như chỉnh sửa thời gian thực với bảng Theme Options trong WordPress Customizer. Nâng cao trải nghiệm người dùng của bạn bằng cách thêm nhiều bộ lọc và công cụ so sánh phương tiện, giúp người dùng dễ dàng tìm kiếm danh sách và tìm thấy chính xác những gì họ đang tìm kiếm. Với Motors, bạn cũng có thể tự tin rằng chủ đề WordPress ô tô của bạn hoàn toàn đáp ứng, cho hiệu suất hoàn hảo trên tất cả các thiết bị – người dùng thậm chí có thể duyệt, cập nhật, mua và bán khi đang di chuyển.

Như thể vẫn chưa đủ, chủ đề WordPress danh sách được phân loại của Motors có các phương pháp SEO tốt nhất được tích hợp sẵn, vì vậy việc thu hút lưu lượng truy cập thông qua các công cụ tìm kiếm chưa bao giờ dễ dàng hơn thế. Chia sẻ xã hội tích hợp bổ sung một cấp độ hoàn toàn mới về mức độ tương tác của người dùng và tiếp xúc không phải trả tiền thông qua mạng xã hội – khi những người dùng hài lòng của bạn chia sẻ trải nghiệm tuyệt vời của họ về chủ đề WordPress đại lý ô tô của bạn, đây là một cách đơn giản nhưng mạnh mẽ để nâng cao hồ sơ của bạn và thu hút nhiều lưu lượng truy cập hơn.

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 16

Là một chủ đề WordPress danh sách được phân loại tiên tiến, Motors được tối ưu hóa một cách chuyên nghiệp để bán, mua hoặc cho thuê xe của bạn trực tuyến. Từ ô tô đến thuyền và xe đạp đến xe tải, Motors là giải pháp thông minh.

Motors là một chủ đề WordPress dành cho đại lý ô tô / ô tô mạnh mẽ

 • Chúng tôi đã nghiên cứu sâu về hoạt động kinh doanh Đại lý ô tô
 • Bây giờ chúng tôi biết chính xác trang web của bạn nên có những gì
 • Dễ dàng thêm khoảng không quảng cáo và soạn bố cục trang với trình tạo trang kéo và thả

Đây là sự lựa chọn tốt nhất cho chủ đề Đại lý ô tô, chủ đề WordPress Danh sách ô tô, chủ đề WordPress rao vặt, WordPress đại lý thuyền, chủ đề WordPress đại lý xe máy, chủ đề WordPress cho thuê ô tô. Bạn cũng có thể sử dụng chủ đề này để xây dựng trang web bán Thuyền, Xe đạp, Xe tải và bất kỳ mặt hàng có động cơ nào khác.

Classified Listing với Paid Membership

Nhập cơ sở dữ liệu khoảng không quảng cáo của bạn ở định dạng CSV / XML qua Cron. Người dùng có thể thêm danh sách của họ vào trang web của bạn và nhận thanh toán an toàn qua PayPal.

uListing + Motors

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 17
Thậm chí linh hoạt hơn trong việc tạo các trang web danh sách phân loại. Tạo bản trình diễn mới bằng trình tạo mẫu danh sách hiện đại từ StylemixThemes – uListing! đầy đủ Customizable Forms, Drag & Drop Builder, Single Product templates, Advanced Search Forms.

Bản dịch đầy đủ sang tiếng Ả Rập, Pháp, Đức, Ý, Bồ Đào Nha, Tây Ban Nha, Hà Lan, Thổ Nhĩ Kỳ

Giờ đây, bạn có thể sử dụng chủ đề được dịch chuyên nghiệp bằng 8 ngôn ngữ với WordPress của mình: Ả Rập, Pháp, Đức, Ý, Bồ Đào Nha, Tây Ban Nha, Hà Lan, Thổ Nhĩ Kỳ

Inventory Manager

Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme - 18

Dễ dàng thêm phân loại và danh mục, đồng thời bao gồm nhiều bộ lọc tùy thích, để tìm kiếm thông minh và không đau!

Nhập XML Automanager tương thích

Car Dealer WordPress Theme

Chúng tôi đã tích hợp với WebManager ấn tượng, một nền tảng tiếp thị và quản lý khoảng không quảng cáo được cung cấp bởi AutoManager, để lưu trữ khoảng không quảng cáo của bạn và cung cấp nguồn cấp dữ liệu cho trang web WordPress của bạn thông qua WebManager XML Import, điều này sẽ giúp bạn giảm nhập thủ công và tối ưu hóa trải nghiệm người dùng

Công cụ tùy chỉnh WP thời gian thực

Đạt được giao diện phù hợp cho chủ đề WordPress đại lý ô tô của bạn bằng cách sử dụng tùy biến thời gian thực – xem trước các thay đổi của bạn trước khi chúng xuất hiện trực tuyến.

Visual Composer Drag & Drop Page Builder

Tạo một bố cục trang web độc đáo nhanh chóng với trình tạo trang trực quan và nhanh chóng này.

Slider Revolution

Thêm các thanh trượt tuyệt đẹp với các hiệu ứng hoạt hình động, để thu hút sự chú ý của khách truy cập và làm cho trang web danh sách phân loại của bạn trở nên nổi bật.

Được xây dựng có chú ý đến SEO

Chủ đề WordPress đại lý ô tô ô tô được tối ưu hóa cho các phương pháp SEO tốt nhất để giúp bạn được chú ý trên các công cụ tìm kiếm phổ biến nhất.

Nhập nội dung demo bằng một cú nhấp chuột

Bắt đầu với một cú nhấp chuột – nhập trang web demo của chúng tôi và bạn đã sẵn sàng!

WPML & Sẵn sàng dịch

Với WPML, việc dịch trang web của bạn sang bất kỳ ngôn ngữ nào thật đơn giản! Bạn cũng có thể sử dụng tệp .po cho các bản dịch tùy chỉnh.

Hơn 700 Phông chữ Google

Chọn từ thư viện phông chữ web rộng lớn của Google, thông qua bảng điều khiển tùy biến thời gian thực mạnh mẽ, để tìm phông chữ phù hợp với phong cách của bạn.

Thanh bên tùy chỉnh và tiện ích con

Tạo thanh bên của riêng bạn, để dễ dàng điều hướng, với sự lựa chọn của các tiện ích và mã ngắn tùy chỉnh.

Được xây dựng với SASS

Trang web WordPress dành cho ô tô Motors của bạn được xây dựng bằng ngôn ngữ mở rộng CSS cấp chuyên nghiệp ổn định và mạnh mẽ nhất, cho hiệu suất vượt trội.

Chia sẻ xã hội tích hợp

Hãy để những người dùng hài lòng nói thay bạn, nâng cao hồ sơ của bạn trên các mạng xã hội và thấy sự khác biệt mà nó tạo ra đối với lưu lượng truy cập của bạn!

Tùy chọn màu sắc không giới hạn

Chọn từ phổ màu không giới hạn trong WP Customize để tạo một trang web phản ánh hoàn hảo thương hiệu của bạn.

Tài liệu quảng cáo PDF cho danh sách khoảng không quảng cáo

Đính kèm các tệp PDF vào mọi danh sách để người dùng của bạn có thể tìm thấy tất cả thông tin họ cần, được trình bày đẹp mắt và không có lý do gì để không mua!

Photoshop bao gồm PSD

Tất cả các tệp thiết kế PSD được bao gồm trong gói của bạn.

Hoàn toàn tương thích với WooCommerce

Nâng cao trang web WordPress danh sách đã phân loại của bạn với plugin Thương mại điện tử chuyên nghiệp, đáng tin cậy và an toàn nhất.

Tích hợp Google Maps

Chèn một vị trí hữu ích trên Google Maps cho các trang Liên hệ, danh sách khoảng không quảng cáo, hồ sơ đại lý, v.v.

Tính năng Motors – Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme:

 • Full Localization on Arabic, French, German, Italian, Portuguese, Spanish, Dutch, Turkish
 • 5 Pre-defined color skins, and unlimited colors with color picker
 • Advanced Inventory Manager
 • Pay Per Listing system
 • Rent a Car – Discount system.
 • Rent a Car – Custom Prices for specific periods.
 • Rent a Car – Per Hour Pricing.
 • Rent a Car – Custom Date Format for the Calendar.
 • Email Templates Manager.
 • Automanager XML Inventory import
 • GDPR plugin included
 • 5 Inventory Listing Templates
 • Customizable vertical & horizontal banners
 • CSV/XML import of inventory
 • Sell a Car feature
 • 38 Custom Stylemix Shortcodes
 • Finance & Loan Calculator
 • Revolution Slider included
 • Responsive Layout on Bootstrap
 • Vehicle Comparison Feature
 • 800+ Google Fonts
 • Visual Composer Pagebuilder
 • 24/7 Professional Support
 • Documentation with Video tutorials included
 • WooCommerce Shop
 • Full & Boxed Layout
 • WPML localization support
 • One-click demo content import
 • Audio & Video embed
 • PSD files are included
 • Cross-Browser Compatibility: FireFox, Safari, Chrome, IE10+
Motors - Car Dealer, Rental & Classifieds WordPress theme Nulled Free Changelog

v5.1.7 - 2 Mar, 2022
Update: STM Motors Extends plugin updated to 1.8.4
Update: Motors - Equipment plugin updated to 1.1.2
Update: Motors Listing Types plugin updated to 1.1.4
Update: Interactive Image Preview Slider on Vehicle Gallery is disabled on mobile devices
Update: More organized mobile view for header style in Car Dealership One Demo
Fix: Remove from List button does not work in Compare page on mobile devices
Fix: Incrementing order quantity while processing checkout in Auto Rental Dealership layout
v5.1.6 - 23 Feb, 2022
Update: STM Motors Extends plugin updated to 1.8.3
Update: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing plugin updated to 6.9.3
Update: Dropped Custom elementor icons plugin as a required for default theme icon fonts Update: Slider Revolution plugin updated to 6.5.17
Fix: Single listing details is not displaying the entire list of items in Classified demo layouts
Fix: Range custom slider does not work in the listing search menu
Fix: All listings as featured on Inventory page
Fix: Vehicle Price in Loan Calculator does not match the actual vehicle price on the single listing page
v5.1.4 - 16 Feb, 2022​
Update: Compatibility with WordPress 5.9
Update: Compatibility with PHP 8.1 in theme and core plugins
Update: Compatibility with jQuery Migrate 3.3.2 in theme and plugin's scripts
Update: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing plugin updated to 6.9.2
Update: MegaMenu plugin updated to 2.3.2
Update: STM Motors Extends plugin updated to 1.8.2
Update: Motors - Rent A Car plugin updated to 1.6.1
Update: Motors - Listing Types plugin updated to 1.1.3
Update: Motors - WooCommerce Auto Parts updated to 1.1.0
Update: Motors - Events plugin updated to 1.3.8
Update: STM WP All Import Addon plugin updated to 4.4.1
Update: Slider Revolution plugin updated to 6.5.15
Update: WPBakery Page Builder plugin updated to 6.8.0
Fix: Showing pricing plans on user's profile, when pricing plans feature is disabled in theme options
Fix: Custom label instead of price not showing in Aircraft layout single listing page
Fix: Invalid translation strings in theme and plugins
Fix: Incorrect badge and price label on single listing search results block in Equipment Demo
Fix: Logo size issue in Motorcycles Dealers Demo
Fix: Visual bug with featured block title in mobile view of Classified Listings layouts
Fix: Visual bugs in WPBakery modules in desktop and mobile view
Fix: Notifications are not showing, while comparing the items on inventory page in Auto Magazine Demo
Fix: Main menu bug in mobile view, when using Dealership Two style header
Fix: Bind WP Search Form option in Inventory Settings does not work
Fix: Usability bug with multiple currency switcher by clicking on it

v5.1.3 - 1 Jan, 2022
New: Interactive on Vehicle Gallery
New: button on Single Listing Page
Update: STM Motors Extends plugin updated to 1.8.1
Update: Motors - Equipment plugin updated to 1.1.1
Update: STM Importer plugin updated to 4.9.2
Fix: Mobile menu issues on Aircraft layout, while using different headers were fixed
Fix: Listing Map preview visual bug on mobile devices was fixed
Fix: Visual bug with badges (labels) on inventory Search Results module was fixed
Fix: Minor bugs in theme admin dashboard were fixed
Fix: Bug with displaying the plugins which are not compatible with the certain demo layouts
v5.1.2 - 30 Nov, 2021
New: Electric Car Dealership demo layout added
New: "Demo mode active" notice popup added
Update: Translation files are synchronized with translatable strings
Update: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing plugin updated to 6.9.0
Update: STM Motors Extends plugin updated to 1.8.0
Update: Motors - Equipment plugin updated to 1.1.0
Update: STM Post Type plugin updated to 4.8.1
Update: STM Importer plugin updated to 4.9.1
Update: MegaMenu plugin updated to 2.3.1
Update: Custom Elementor Icons plugin updated to 1.0.3
Update: Motors Vin Decoder plugin updated to 1.0.6
Update: Motors Listing Types plugin updated to 1.1.1
Fix: The theme was disabling some native WPBakery Page Builder modules
Fix: Decimal numbers in Y-axis of listing statistics chart
Fix: "Sort by" option was returning untranslated value after ajax filter call
Fix: Compare function issues on multisite
Fix: Classified 5 layout was not loading default template for Listings post type when added from frontend
Fix: Error 404 page design on all layouts
Fix: Google map was not loading in Mozilla Firefox
Fix: Compare from grid view removed, added compare button to list view on all layouts
Fix: Title box was showing shop title on product pages
Fix: Listing count was showing wrong number on filter sidebar links
Fix: Fatal errors from plugins when the Motors theme is inactive
Fix: Layout issues on date, category and tag archive pages
Fix: WPML language switcher issue on Boats and Rental layouts

v5.1.0 - 12 Oct, 2021​
NEW: Blog category and tag archive page templates
NEW: Icon color settings in some WPBakery Page Builder elements
UPD: STM Importer plugin updated to 4.8.9
UPD: STM Motors Extends plugin updated to 1.7
UPD: Motors Listing Types plugin updated to 1.1
UPD: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing plugin updated to 6.8.8
UPD: Slider Revolution plugin updated to 6.5.9
UPD: WPBakery Page Builder plugin updated to 6.7.0
UPD: NUXY submodule updated on plugins STM Motors Extends and Motors Listing Types
FIXED: Blog category and tag page showing blank screen
FIXED: Issue with default icons in some WPBakery Page Builder elements
FIXED: Google Maps link field not showing in Theme Options > Top Bar
FIXED: Listing categories and taxonomy terms data not being updated

v5.0.9 - 20 Sep, 2021

NEW: Multi-listing types feature on all layouts using the new Motors Listing Types plugin

NEW: WPBakery Visual Composer modules for Classified Five layout

NEW: Ability to choose Classic (Inventory) filter sort options

NEW: Motors Listing Types plugin v 1.0.0

UPD: Motors Classified 5 Layout remastered to Multi-listing Types demo with Motors Listing Types plugin

UPD: STM Motors Extends updated to 1.6

UPD: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing updated to 6.8.7

UPD: STM Importer updated to 4.8.8

UPD: STM Equipment updated to 1.0.9

UPD: STM Post Type updated to 4.8

UPD: STM WP All Import Addon plugin updated to 4.4

UPD: STM Import Makes & Models plugin updated to 2.1

FIXED: Plans selection on add listing page

DELETED: STM Motors - Classified Five plugin for new installations

v5.0.8​
24 Aug, 2021
UPD: Motors - Rent A Car updated to 1.6
UPD: STM Motors Extends updated to 1.5
UPD: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing updated to 6.8.6
UPD: STM Importer updated to 4.8.7
UPD: STM Motors - Classified Five updated to 1.2
UPD: Motors - Events updated to 1.3.7
ADDED: Ability to use site title instead of the logo image
ADDED: Optional Motors logo image in media library after demo import
FIXED: Taxonomy binding on filters
FIXED: Deleting profile picture for dealers
FIXED: Color and size settings for compare icon in the header
FIXED: Style and security fixes

v5.0.6 - 7 Jul, 2021
NEW: Listing Statistics for Classified Layout 1-4
ADDED: Ability to edit default title in inventory page for Motorcycles Layout
FIXED: Featured listings did not redirect to checkout
FIXED: Pay Per Listing option listings did not redirect to checkout
FIXED: Header style in Motorcycles Layout
FIXED: Minor style fixes in Classified Layout

v5.0.5 - 24 Jun, 2021​
NEW: Show Search Results settings for Theme Options
NEW: STM Inventory Search Results widget/element for WPBakery Page Builder
UPD: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing updated to 6.8.3
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.9
UPD: Motors - Equipment updated to 1.0.6
FIX: Ability to add listing location on Add a Car page in Classified Layout
FIX: Featured listings order on the Inventory page
FIX: Listings sequence on the mileage search tab
FIX: Numeric categories don't appear on Classic filter as range slider
FIX: Classic filter doesn't work on numeric values (Price, Mileage, etc.)
FIX: Quick view modal information in Classified 5, 6
FIX: Pagination location and styles in Classified 6
FIX: Tab colors in Classified 6
FIX: Minor bugs in Classified Layout

v5.0.4 - 17 Jun, 2021
UPD: WPBakery Page Builder updated to 6.6.0
UPD: Slider Revolution updated to 6.4.11
UPD: Compatibility update with uListing 2.0.0 (for Classified Listing Five, Classified Listing Six)
UPD: uListing Wishlist updated to 1.1.3 (for Classified Listing Five, Classified Listing Six)
UPD: uListing Compare updated to 1.1.6 (for Classified Listing Five, Classified Listing Six)

v5.0.3 - 9 Jun, 2021​
NEW: Sold Inventory ( Dealer One, Dealer Two, Motorcycles, Equipment, Boats, Aircrafts, Classified One, Classified Two, Classified Three, Classified Four )
UPD: Motors - Equipment updated to 1.0.6
UPD: Motors – Car Dealer, Classifieds & Listing updated to 6.8.2
UPD: STM Importer updated to 4.8.5
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.8
UPD: Vin Decoder Integration
FIXED: Minor bugs

= v5.0.2 - 20 May, 2021 =
UPD: STM Importer updated to 4.8.4
UPD: STM Vehicles Listing updated to 6.8.1
NEW: Spotlight Social Media Feeds plugin
DELETED: Instagram Feed plugin
ADDED: Homenet import compatibility for HomeNet Automotive Dealers' Listings
FIXED: Minor bugs

= v5.0.1 - 5 May, 2021 =
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.7
UPD: STM Classified Five updated to 1.0.10
UPD: STM Classified Six updated to 1.0.3
UPD: STM Motors Review updated to 1.3.9
UPD: STM Motors Events updated to 1.3.6
UPD: STM Motors Car Rental updated to 1.5
UPD: STM Importer to 4.8.3
UPD: STM Motors - WooCommerce Auto Parts updated to 1.0.8
UPD: STM Equipment updated to 1.0.5
UPD: STM Vehicles Listing updated to 6.8
UPD: STM MegaMenu to 2.2
FIXED: Site Background image applied above content elements
FIXED: Plugin update notification message
FIXED: Default header is not chosen after demo import
FIXED: Default values applied after were deleted
FIXED: Listing Badge Style
FIXED: Tooltip inner spacing for a filter item
FIXED: Theme options applied after Demo import without Save settings action
FIXED: Demo import default content issues (missing images and some modules)
FIXED: Sale price in mobile view
FIXED: Hide empty categories in the checkbox filter
FIXED: Custom Color removes theme options settings for header
FIXED: Single Car Page Background (Dealer Two, Motorcycles)
FIXED: Second Certificate Logo in single listing
IMPROVEMENT: Theme Options link in the admin bar
UPD: Upgrade Font Awesome from 4.7 to 5.0

= v5.0 - 8 Apr, 2021 =
Big changes in Motors Theme! We removed standard WordPress Customizer, and supported the theme with Advanced Theme Options that are based on the framework developed by StylemixThemes. The functionality includes extended options providing the highest level of customization on the website.
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.6
UPD: STM Classified Five updated to 1.0.9
UPD: STM Classified Six updated to 1.0.2
UPD: STM Motors Review updated to 1.3.8
UPD: STM Motors Events updated to 1.3.5
UPD: STM Motors Car Rental updated to 1.4
UPD: STM MegaMenu to 2.1
UPD: STM Post Type to 4.6.9
UPD: STM Importer to 4.8.2
UPD: STM Motors - WooCommerce Auto Parts updated to 1.0.7
UPD: STM Equipment updated to 1.0.4
UPD: STM Vehicles Listing updated to 6.7
FIXED: reCaptcha error in 'Sell a car' and 'Trade-in form'
FIXED: Aircraft 'Trade-in form' script error
FIXED: STM Listing search tabs issue with categories that have no related Taxonomies
FIXED: 'Add a Car' page 'Seller note' doesn't save tags Classified 1-4
FIXED: Style for Rent a Car quantity input Rental 1 - 2
FIXED: Add Delimiter for number fields is being applied only on the inventory page
FIXED: The Custom price label displaying issue Equipment layout
FIXED: My listings page style Classified 5
FIXED: 'Featured' label can not be changed
FIXED: Calendar styles for mobile view Rental 2
FIXED: Layout Inventory Layout Light colors Dealer 2
FIXED: Icons in Classified 5 Layout
FIXED: Top Bar in Classified 5 not showing
FIXED: vc_module STM Color Separator not changed
FIXED: STM category information box shows slug instead of category name Aircraft
FIXED: Sign Up Form doesn't Submit with enabled reCaptcha
FIXED: Error with no reservation dates selected Rental 1-2
FIXED: Select Plan missed translation Classified 1-4
FIXED: Page title for Category archive page
FIXED: Custom price not displaying on List View Dealer 2
FIXED: EQUIPMENT missed translation
IMPROVEMENT: Social media widget settings moved to Socia Media Widget under Appearance > Widgets

= v4.9.9 - 25 Jan, 2021 =
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.5
UPD: Compatibility with uListing 1.7
UPD: uListing Wishlist plugin updated to 1.1.1
UPD: uListing Compare plugin updated to 1.1.5
FIXED: Minor security changes in custom uListing templates

= v4.9.7 - 14 Jan, 2021 =
UPD: STM Vehicles Listing updated to 6.6.8
UPD: STM Importer updated to 4.8.0
UPD: STM Motors Extends updated to 1.4.4
UPD: Slider Revolution updated to 6.3.5
IMPROVEMENT: Email confirmation option for new user registration
IMPROVEMENT: Delimiter added to number field
IMPROVEMENT: Separate setting added to choose where to show number field as slider
FIXED: Sticky header in "Car magazine, aircrafts, equipment, dealer two"
FIXED: Empty listing categories appearance in parent category dropdown list
FIXED: New categories appearance in STM Popular Makes, STM Listing Search With Car Review Rating modules
FIXED: Light Mode (Dealer 2)
FIXED: Custom color (Dealer 2)
FIXED: Fixed position move to trash button
FIXED: User account listing buttons (Classified 6)
FIXED: STM Icon Filter are not responsive
FIXED: Content jumps during scrolling due to sticky header
FIXED: Minor bug fixes

= v4.9.6 - 21 Dec, 2020 =
UPD: WPBakery Page Builder updated to 6.5.0
FIXED: Featured image replaced by the placeholder image.

= v4.9.5 - 17 Dec, 2020 =
Compatible with WordPress 5.6
FIXED: Currency dropdown appearance fixed (Dealer 2 Layout)
FIXED: Map elements' appearance on the frontend (Boats Layout)
FIXED: Most Popular Post hover issue fixed (Car Magazine Layout)
FIXED: Trade in form text appearance in Dealer 2 Layout (same color issue)
FIXED: Favorite button position fixed on user profile listings
FIXED: Slider Revolution performance issues in Rental 2 Layout
FIXED: Mobile Menu in Classified 5 Layout
FIXED: Sticky menu on My account page in Classified 5 Layout
FIXED: Icon display in STM Category Info Box for numerical categories (Aircrafts layout)
FIXED: STM Aircraft Data Table error when a numerical category is chosen (Aircrafts layout)
FIXED: Compare icons on Search Tabs (Aircrafts Layout)
FIXED: Language switcher dropdown appearance (Aircrafts Layout)
FIXED: Style issue in Contact widget
FIXED: Mega Menu font style issues
FIXED: Missed translations in Classified 5 Layout
FIXED: Mobile Header issues (Boats Layout)
FIXED: ‘Add your item’ text changing issues (Classified 5 Layout)
FIXED: Slider module removed from Magazine layout
FIXED: ‘Installed’ badge added to the installed layout card on Demo import page
IMPROVEMENT: Reset notification when installing new layout
IMPROVEMENT: 404 page updated
IMPROVEMENT: Hide/Empty categories setting is hidden and applied as default
UPD: compatibility with WooCommerce 4.8.0
UPDATED: Revolution Slider updated to 6.3.3

= v4.9.4 - 2 Dec, 2020 =
UPDATED: STM Post Type updated to 4.6.8
UPDATED: STM Vehicles Listing updated to 6.6.6
UPDATED: STM Importer updated to 4.7.9
UPDATED: STM Motors Reviews updated to 1.3.6
UPDATED: STM Motors - Classified Five updated to 1.0.7
UPDATED: WP Bakery updated to 6.4.2
UPDATED: Revolution Slider updated to 6.3.1
FIXED: The STM Product element in Rental 2 Layout
FIXED: Background image of the STM RCT Search form not downloading while demo import of the Rental 2 Layout
FIXED: Hover issue in Classified 3 layout (favorite active and not active)
FIXED: Page options section disappeared on the Classified 5 layout
FIXED: Hide empty categories option in search tabs of the Classified layout not working
FIXED:GDPR issues with the theme modules:
Value my car on Classified 1-3 Layouts
Enquiry forms on Dealer 1- 2 and Classified 1-3 Layouts
FIXED: Animation error on Classified Layout homepage
FIXED: Anchor link is not working with the row ID
FIXED: Header font family in Classified 5 Layout is not changing
FIXED: Custom colors not applied for Dealer 1 Layout
FIXED: Title generator on Inventory Page in Classified 4 not working
FIXED: Missed translations for Sort options added ( Motors Car Dealer, Classifieds & Listing plugin)
FIXED: reCAPTCHA issue on Sign up page (Classified 1-4 Layouts)
FIXED: Price category dispayed as slider even if the option Display as slider is disabled
FIXED: Inventory page pagination issues on Classified 5 Layout
FIXED: Submit issue in the Contact form on Contact us page of the Dealer 1 Layout
FIXED: Hide empty category are not working on search listing table Classified 1-3
FIXED: Classified Layout Listing Search Tabs module shows wrong amount of found listings
IMPROVEMENT: Select option added to recent items in Classified Five
IMPROVEMENT: Tabs color settings added for the listing search tabs in Classified 1-3 layouts
IMPROVEMENT: Ability to set the specific number of posts for both list and grid view pages in STM Classic Filter.

= v4.9.3 - 18 Nov, 2020 =
- STM Motors Car Rental updated (v 1.3).
- STM Vehicles Listing updated (v 6.6.5).
- STM MegaMenu updated (v 1.9).
- STM Motors - Classified Five updated (v 1.0.6).
- Subscriptio plugin updated (v 3.0.6).
- FIX: “Add to any” option (missing featured image when sharing to Facebook)
- FIX: The pricing plan isn't applied only to the user that purchased the plan
- FIX: Language switcher dropdown appearance
- FIX: Site Preloader in Classified 5 demo
- FIX: Menu on loading (the menu styles are preloaded with the site, which ensures the correct display of the header)
- FIX: Indent for price slider on the homepage search tab in the Classified 3 demo
- FIX: Color setup for the active link in the menu
- FIX: Custom Colors aren't applied (fixed for all layouts)
- FIX: Missing search option on the Dealer layout header when using this header with other theme layouts
- FIX: Menu items are transferred to other menu items on the mobile version
- FIX: Listing categories drag and drop is freezing with a loading animation
- FIX: WPBakery Page Builder plugin update issue in Classified Listing Five
- FIX: Minor bug fixes.

= v4.9.2 =
- FIX: Rental layout crash style.
- WPBakery Page Builder updated (v 6.4.1).
- FIX: Change owl carousel handle.
- FIX: Custom color.
- New: Classified Six demo added.
- STM Importer (v 4.7.8).
- STM MegaMenu (v 1.8).
- STM Motors - Classified Six plugin added (v 1.0).
- uListing templates updated (v 1.0.8).
- Language files updated
- FIX: Listing list on iPhone.
- FIX: Image sizes on home page.
- FIX: Custom css on classified five.
- FIX: Seller note editor add html tag support.
- FIX: Minor bug fixes.
 • Xem thêm: kho chủ đề Themeforest được chia sẻ miễn phí, cập nhật hàng ngày

password: xem hướng dẫn bên dưới

2 bình luận
 1. Phúc Lê đã bình luận

  Cái Này Cần Key mới hoạt động được ạ]

  1. HoTroWordpress đã bình luận

   bạn kệ cái thông báo kích hoạt đi nhé. Vẫn hoạt động bth, demo sẽ không nhập được trừ main demo thôi

Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.