Thông báo: Hotrowordpress sẽ tiến hành cập nhật lại toàn bộ plugin-themes hiện có trên blog. Thời gian hỗ trợ cập nhật từ ngày 30.03.2024, nếu cần gấp bản mới nhất vui lòng gửi mail về cho admin để nhận link download ưu tiên!

Vikinger v1.9.7.3 NULLED – BuddyPress and GamiPress Social Community

0

Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community phát triển Cộng đồng xã hội WordPress + Buddypress thế hệ tiếp theo!

Odin_Design đã thiết kế chủ đề này một cách cẩn thận để bạn có tất cả những gì bạn cần để xây dựng một cộng đồng đáng kinh ngạc với đầy đủ hồ sơ, phản ứng, nhóm, huy hiệu, nhiệm vụ, cấp bậc, tín dụng và nhiều hơn thế nữa!

Cách tốt nhất để kết nối với bạn bè của bạn!

Cộng đồng xã hội được hỗ trợ bởi BuddyPress

Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community đã tận dụng và mở rộng plugin Buddypress với các phản ứng, lượt chia sẻ, phương tiện truyền thông và hơn thế nữa!

Đánh bạc đáng kinh ngạc với Gamipress

Odin_Design đã tạo ra trải nghiệm đánh bạc đầy đủ với huy hiệu, nhiệm vụ, tín dụng và cấp bậc để tạo ra một trải nghiệm tuyệt vời!

Các phần tử & trang thiết kế siêu chi tiết

Tất cả các trang đều được làm cẩn thận để phù hợp với tất cả những gì bạn có thể cần! Ngoài ra, chúng tôi bao gồm rất nhiều hình ảnh minh họa và elements PSD của!

Demo: https://themeforest.net/item/vikinger-buddypress-and-gamipress-social-community/28612259

Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 11Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 12Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 13Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 14Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 15Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 16Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 17

Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community WordPress Theme

Trang hồ sơ & nguồn cấp tin tức siêu hoàn chỉnh

Odin_Design đã tạo một trang hồ sơ siêu hoàn chỉnh với thiết kế đẹp mắt, hộp và thanh trượt để truy cập dễ dàng hơn vào tất cả các phần hồ sơ như: giới thiệu, hình ảnh, huy hiệu đã mở khóa, nhiệm vụ đã hoàn thành, bài đăng và hơn thế nữa !. Bạn cũng sẽ tìm thấy các trang cộng đồng khác, như nguồn cấp tin tức, cài đặt hồ sơ hoàn chỉnh, danh mục thành viên và nhóm và hơn thế nữa !.

Cập nhật trạng thái hồ sơ hoàn toàn được cải tiến – Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community!

Odin_Design đã cải tiến hoàn toàn hộp cập nhật trạng thái Buddypress! Dễ dàng tải lên ảnh, GIF. đăng cập nhật trạng thái, chỉnh sửa bài đăng của bạn và thậm chí liên kết video Youtube chỉ bằng cách dán URL !!

Bạn sẽ đếm được với một loạt các bài đăng cập nhật trạng thái và hoạt động (như khi ai đó trở thành bạn của bạn). Bạn cũng sẽ có tùy chọn đánh dấu bài đăng của mình là đã ghim, yêu thích và riêng tư, tất cả đều có thể dễ dàng nhận ra với các biểu tượng tùy chỉnh của chúng tôi!

Thể hiện bản thân với các phản ứng sau bài đăng!

Bởi vì chúng tôi biết tầm quan trọng của nó, chúng tôi đã tạo một plugin phản ứng BuddyPress cụ thể cho chủ đề Vikinger và với các hình minh họa phản ứng do chúng tôi thiết kế!

Bạn sẽ nhận được 8 phản ứng khác nhau: Thích, Yêu, Không thích, Hạnh phúc, Hài hước, Chà, Giận dữ và Buồn bã. Odin_Design đã tích hợp hoàn toàn với BuddyPress để bạn có thể, không chỉ phản ứng với các bài đăng trên hồ sơ mà còn với các nhận xét và câu trả lời trên hồ sơ!

Dễ dàng chia sẻ bài đăng với chức năng chia sẻ của chúng tôi

Odin_Design đã tạo một hoạt động và chức năng chia sẻ mới để bạn có thể nhanh chóng chia sẻ trên luồng hồ sơ của mình một trong những hoạt động của bạn bè!

Nếu có một bài đăng bạn thích, chỉ cần nhấp vào nút “Chia sẻ” ở dưới cùng và một cửa sổ bật lên sẽ mở ra để hiển thị bài đăng đã chọn và hộp cập nhật trạng thái để thêm suy nghĩ của bạn! Nếu bạn muốn, bạn thậm chí có thể chia sẻ bài viết của riêng bạn! Hãy nhanh chóng thêm thông tin mới hoặc chỉ mang lại một số bài đăng cũ mà bạn muốn nói lại!

Gamipress: Đánh bạc huy hiệu 

Sử dụng tính năng Gamipress Achievements, chúng tôi đã thiết kế một hệ thống huy hiệu, nơi bạn có thể mở khóa chúng và kiếm tín dụng để mở khóa xếp hạng hồ sơ! Bạn cũng có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích con huy hiệu!

Odin_Design đã bao gồm một PSD với rất nhiều thiết kế huy hiệu để bạn có thể vui chơi và ngoài ra, các huy hiệu được làm bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể lưu giữ chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những huy hiệu mới!

Gamipress: Đánh bạc nhiệm vụ

Sử dụng tính năng Gamipress Achievements, chúng tôi cũng đã thiết kế một hệ thống nhiệm vụ để bạn có thể hoàn thành chúng và kiếm tín dụng để mở khóa các cấp bậc trong hồ sơ! Giống như các huy hiệu, bạn có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích nhiệm vụ!

Odin_Design đã bao gồm một PSD với rất nhiều màu huy chương nhiệm vụ để bạn có thể vui chơi và ngoài ra, huy chương được làm bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể lưu giữ chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những huy chương mới!

Gamipress: Cờ bạc tín dụng

Sử dụng tính năng Gamipress Points, chúng tôi đã tạo ra ba khoản tín dụng khác nhau: Vàng, Đá quý và Ngọc lục bảo. Sử dụng chúng để mở khóa các cấp bậc mới và lên cấp! Bạn có thể tự hào hiển thị chúng trong hồ sơ của mình với tiện ích tín dụng và bạn cũng có thể luôn thấy số dư hiện tại của mình trên thanh trên cùng.

Odin_Design đã bao gồm một PSD với ba khoản tín dụng và tất cả chúng đều được tạo bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể lưu giữ chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn hoặc thậm chí tạo những cái mới!

Gamipress: Gamification Xếp hạng

Sử dụng tính năng Xếp hạng Gamipress, chúng tôi đã tạo ra một hệ thống 6 cấp bậc, nơi bạn có thể “lên cấp” bằng cách thu thập các khoản tín dụng và hoàn thành các yêu cầu! Odin_Design cũng đã liên kết số thứ hạng và tiến trình của bạn với ảnh đại diện tiểu sử! Bạn sẽ có thể nhanh chóng xem xếp hạng và tiến trình của từng người dùng thông qua thanh tiến trình bên ngoài.

Như với những người khác, chúng tôi cũng bao gồm một PSD với 6 lá chắn cấp bậc. Tất cả đều được tạo bằng vectơ PS, vì vậy bạn có thể bảo quản chúng theo bất kỳ cách nào bạn muốn, hoặc thậm chí tạo các vectơ mới!

Trang blog tuyệt vời với các phản ứng – Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community

Một blog hoàn chỉnh với 3 chế độ xem khác nhau: danh sách, lưới nhỏ và lưới lớn để giúp mọi người tìm kiếm nhanh bài đăng yêu thích của họ.
Odin_Design đã chuẩn bị các loại bài đăng khác nhau như: tiêu chuẩn, video, âm thanh và thư viện và ba chế độ xem bài đăng mở khác nhau.

Ngoài ra, giống như với các bản cập nhật bài đăng trên Buddypress, chúng tôi đã thêm các phản ứng để mọi người có thể thể hiện suy nghĩ của họ về nó!

Hình minh họa, Biểu tượng SVG và Hình đại diện được bao gồm!

Đúng! Odin_Design bao gồm tất cả các hình minh họa elements như các khoản tín dụng, lá chắn xếp hạng, huy hiệu, mã thông báo nhiệm vụ, biểu ngữ phần, hình minh họa đích và nhiều thứ khác bên trong gói trong tệp PSD và được tạo bằng vectơ PS để bạn có thể dễ dàng tùy chỉnh chúng bằng một vài cú nhấp chuột!

Odin_Design cũng bao gồm tất cả các biểu tượng SVG và 16 hình đại diện (15 người và 1 mặt cười). Xin lưu ý rằng đây chỉ là hình minh họa elements, không phải các trang PSDs phàn nàn!

Nhóm đáng kinh ngạc với quản lý dễ dàng

Vì vậy, người dùng của bạn không phải thực hiện thay đổi thông qua WordPress
, chúng tôi đã tạo một trung tâm tác giả, nơi họ có thể dễ dàng thay đổi hình đại diện, ảnh bìa, mạng xã hội, thông tin cá nhân và hơn thế nữa!

Quản lý Trung tâm Tác giả Phong cách – Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community

Dễ dàng tạo và quản lý các nhóm Buddypress! Bên trong trung tâm tác giả, chúng tôi đã tạo ra một hệ thống quản lý phong cách để bạn có thể dễ dàng tạo và quản lý các nhóm của mình, quảng bá tác giả cho các bản mod hoặc quản trị viên, kiểm tra lời mời và hơn thế nữa!

Điều này Theme có Tích hợp các phần tử React!

Vui lòng đọc mô tả bên dưới để hiểu thêm một chút về những gì
điều này có nghĩa là!

Odin_Design đã sử dụng React để làm cho một số phần của mẫu năng động hơn, cho phép người dùng tương tác với các phần này mà không phải đợi tải lại trang, cải thiện trải nghiệm người dùng. Ví dụ: người dùng có thể lọc các hoạt động, thêm chúng vào mục yêu thích của mình hoặc ghim nó, phản ứng và nhận xét về nó, tất cả mà không cần làm mới trang nào.

Điều này cũng có nghĩa là plugins hoặc là addons có thể hoạt động ngoài hộp với WordPress mặc định, Buddypress hoặc GamiPress, có thể không hoạt động nếu không được chúng tôi thêm hỗ trợ cho chúng cho chủ đề của chúng tôi.

Bạn có thể kiểm tra mọi chức năng mà chủ đề Vikinger của chúng tôi bao gồm bằng cách truy cập bản xem trước trực tiếp mà chúng tôi đã tạo.

Là một phần trong tài liệu của chúng tôi, chúng tôi đã tạo rất nhiều video để giúp bạn thiết lập và tùy chỉnh mọi phần trong chủ đề của chúng tôi, bạn có thể kiểm tra tất cả các video đó tại đây trên biểu ngữ trên cùng.

Vui lòng hỏi chúng tôi tất cả các câu hỏi mà bạn cần trước khi mua!

//////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////////////////////////////// //////////////////////////////

Changelog: Vikinger – BuddyPress and GamiPress Social Community

Download Vikinger v1.9.7.3 - BuddyPress and GamiPress Social Community Nulled Free

v1.9.7.3 March 25th 2022
GamiPress
- Fixed an issue that caused point, achievement and rank type images to not display correctly on multisite.
Version 1.9.7.1 March 3rd 2022
Elementor
- Fixed an issue introduced in the previous update that would reset styles for more elements than intended.
- Added a new version of the landing page Elementor template that fixes several element positioning issues.
v1.9.6.1 January 28th 2022
BuddyPress
- User account hub email settings page no longer displays settings related to a disabled BuddyPress component.

- If all email settings related components are disabled, the "Email Settings" account hub page and menu items wil not be created.

bbPress
- Fixed an issue that caused notifications for actions added in a bbPress update to display "undefined" instead of a description text.

Better Messages
v1.9.6 January 14th 2022
Fixes
- Fixed an issue with an undefined variable in the "Vikinger - BuddyPress Extension" plugin. Please update the plugin to its latest version (v1.1.1) by using the theme installer (Vikinger -> General).

Blog
- Added support for custom post types in category, tag and archive pages.

BuddyPress
- Updated bp_has_profile() function argument in the "register.php" template file.

Elementor
- Replaced deprecated _content_template() function.
Version 1.9.5 December 21st 2021
Fixes
- Fixed an issue that could cause the newsfeed to crash if a data inconsistency was found in group activities.

BuddyPress
- Individual photo activities on mobile now display activity information, comment form and reactions below the photo.

Better Messages
- Added styles for new chat elements.
- Added styles for the modern messages layout.
- The header messages widget is now replaced with the "Better Messages" interactive widget when the plugin is installed and active.

v1.9.4 December 8th 2021
Fixes
- Fixed an issue that caused post, comment and activity reactions to not display localized / translated text. Please update the "Vikinger Reactions" and "Vikinger Reactions - BuddyPress Integration" plugins to their latest versions.

- Fixed an issue that caused media upload activities to not save correctly in certain conditions.

Version 1.9.3 November 23rd 2021
Fixes
- Fixed an issue that prevented the activation page text from including HTML tags.
GamiPress
- Fixed an issue that prevented points being awarded when using the "Publish an activity post in a group" action.
- Fixed an issue that prevented points being awarded when using the "Create a group" action.
Version 1.9.2 October 7th 2021

Fixes
- Fixed an issue that caused GamiPress member ranks to report as 0 when the "Rank" rank type was deleted.

- Fixed an issue that caused GamiPress credits widget to display on member profile newsfeed pages even when there weren't any existing point types.

- Fixed an issue that caused GamiPress achievements to show +0 points when the respective achievement didn't award any points.

v1.9.1.1 September 26th 2021
- Fixed Blog and other Widget Bugs

Version 1.9.1 September 25th 2021

Fixes

- Fixed an issue that caused the side menu to not open when used in pages that didn't have the theme content grid.

- Fixed an issue that caused rank description data to not display.

- Fixed an issue that prevented group enable forum status from being correctly disabled.

- Fixed an issue that prevented the register page text from including HTML tags.

BuddyPress

- The BuddyPress "bp_activity_get" function is no longer used to compute group post count as it always returns 0 if the user is not logged in, causing group post counts across the site to report 0 posts in a group even if it had posts.

Photo Upload

- Added the "Photo Upload - Allowed Extensions - Case Sensitive" option to the Customizer "Vikinger Settings" -> "Media". Users can choose to disable this option to allow any capitalization combination of the file extensions entered in the "Photo Upload - Allowed Extensions" option to be used. For example, if the allowed extension is "jpg" and this option is disabled, then the following extensions will be allowed: "jpg", "JPG", "Jpg", etc.

Video Upload

- Added the "Video Upload - Allowed Extensions - Case Sensitive" option to the Customizer "Vikinger Settings" -> "Media". Users can choose to disable this option to allow any capitalization combination of the file extensions entered in the "Video Upload - Allowed Extensions" option to be used. For example, if the allowed extension is "mp4" and this option is disabled, then the following extensions will be allowed: "mp4", "MP4", "Mp4", etc.

Twitch Integration

- Added the "Profile Stream Page - Order" option in the Customizer "Vikinger Settings" -> "Members" section, which allows users to control the menu item position of the Stream profile page.

Force Login

- Exception Page URLs now allow strict match comparison if you don't use regex in your URL. This means that, for example, if "https://www.mysitedomain.com/" is set as exception, URLs like "https://www.mysitedomain.com/members/" will not match.

Child Theme

- Added additional constants and function checks in the parent theme to allow more constants and functions to be overridden in the child theme.

- Added actions and filters in several parent theme functions to allow easier customization via the child theme (more than 60 filters / actions have been added).

- Added a new backend page called "Hooks" with a list of all the hooks that are available for use in the theme.

- Hooks available with this update:

- Filters:

Blog (9):

- vikinger_posts_get_args

- vikinger_posts_get_data

- vikinger_posts_get_results

- vikinger_posts_get_count_args

- vikinger_posts_get_sticky_posts_args

- vikinger_posts_get_sticky_posts_results

- vikinger_pages_get_args

- vikinger_pages_get_data

- vikinger_pages_get_results

Comments (3):

- vikinger_comments_get_args

- vikinger_comments_get_data

- vikinger_comments_get_results

User (2):

- vikinger_users_grid_type_default

- vikinger_users_sidemenu_status_default

BuddyPress:

Members (13):

- vikinger_members_get_args

- vikinger_members_get_data

- vikinger_members_get_results

- vikinger_members_get_count_args

- vikinger_members_get_post_count_activity_components

- vikinger_members_get_post_count_activity_types

- vikinger_members_get_comment_count_activity_components

- vikinger_members_get_comment_count_activity_types

- vikinger_members_profile_navigation_items

- vikinger_members_profile_navigation_items_default_position

- vikinger_members_profile_navigation_subitems

- vikinger_members_accounthub_navigation_sections

- vikinger_members_xprofile_valid_social_networks

Groups (11):

- vikinger_groups_get_args

- vikinger_groups_get_data

- vikinger_groups_get_results

- vikinger_groups_get_count_args

- vikinger_groups_get_members_args

- vikinger_groups_get_members_results

- vikinger_groups_get_members_count_args

- vikinger_groups_get_post_count_activity_components

- vikinger_groups_get_post_count_activity_types

- vikinger_groups_profile_navigation_items

- vikinger_groups_meta_valid_social_networks

Activities (4):

- vikinger_activities_get_args

- vikinger_activities_get_data

- vikinger_activities_get_results

- vikinger_activities_get_count_args

Messages (3):

- vikinger_messages_get_args

- vikinger_messages_get_data

- vikinger_messages_get_results

Notifications (3):

- vikinger_notifications_get_args

- vikinger_notifications_get_data

- vikinger_notifications_get_results

Stream (1):

- vikinger_streams_twitch_embed_iframe_src

Vikinger Media:

File (5):

- vikinger_file_default_allowed_type_extensions

- vikinger_file_member_root_uploads_path

- vikinger_file_member_root_uploads_url

- vikinger_file_group_root_uploads_path

- vikinger_file_group_root_uploads_url

GamiPress:

Achievements (3):

- vikinger_achievements_get_args

- vikinger_achievements_get_data

- vikinger_achievements_get_results

Ranks (3):

- vikinger_ranks_get_args

- vikinger_ranks_get_data

- vikinger_ranks_get_results

- Actions:

Vikinger Media:

File (2):

- vikinger_file_uploaded

- vikinger_file_deleted

Version 1.8.0 August 14th 2021
Fixes
- Fixed several warnings and errors that would occur when different plugin combinations where active.

- Any combination of supported / included plugins can now be used (as long as the plugins they depend on are installed and active, i.e. "Verified Member for BuddyPress" won't work if "BuddyPress" is not installed and active).

- Fixed the "Login Page - Text" content being double filtered, which prevented the use of 
 tags in its content.

Header
- The header search dropdown is now hidden on mobile and a new icon has been added (magnifying glass) that users can click to display it.

- The header now displays icon links for notifications, messages and the WooCommerce cart on mobile (if the WooCommerce plugin is active). These allow users to quickly visualize if they have new notifications, messages or items in the cart while browsing the site on mobile resolutions.

Comments
- Replaced the comments "submit on enter" functionality with a "Post" button on mobile resolutions, allowing the use of the "Enter" key to add new lines.

GamiPress
- Limited the amount of achievement and rank earners that display on badges, quests and ranks widgets.

GamiPress - bbPress Integration
- Added styles for point type display in author blocks.

WooCommerce
- The dashboard page has been removed from the menu items and has been replaced with the orders page as the my-account root page.

Force Login
- The force login theme feature has been improved by replacing the page redirect and page exceptions options with URLs. This gives site admins more control over which pages can be made accessible when the Force Login option is enabled.

- WordPress register page and BuddyPress register and activation pages are now always accessible, even when the force login option is enabled. If you use the Paid Memberships Pro plugin memberships page as register page instead, please remember to add it as an exception to allow users to access it.

Social Networks
- More social networks have been made available to add for members, groups and the footer of the site. The following social networks have been added:

- Members and Groups:

- Unsplash
- Flickr

- Footer:
- Spotify
- Discord

Paid Memberships Pro
- Added support for the Paid Memberships Pro plugin (https://bit.ly/3fQv83h).

- Site admins can now require their users to have a certain membership to be able to access or engage with restricted content, like posts, pages, etc.

Paid Memberships Pro - bbPress Add On

- Added support for the Paid Memberships Pro - bbPress Add On plugin (https://bit.ly/3xM9q5Y).

- Site admins can now require their users to have a certain membership to be able to access certain forums.

Paid Memberships Pro - BuddyPress Add On

- Added support for the Paid Memberships Pro - BuddyPress Add On plugin (https://bit.ly/3xIoQZe).

- Site admins can now require their users to have a certain membership to be able to access or engage with certain BuddyPress content and functionality.

v1.7.0.1 July 31st 2021
Fixes
- Fixed an issue that caused the member posts page blog to not display.

Version 1.7.0 July 24th 2021

Fixes

- Fixed an issue that could cause an error in the single template when the GamiPress plugin wasn't active.

- Fixed the cursor showing as a pointer on images that belong to a shared post.

- Fixed overflowing title and text on member and group widgets.

- Replaced the new font added by WordPress on their latest update to the login page password field with the theme primary font.

- Fixed unrecognized notifications being displayed in the header notifications dropdown and notification account hub page.

Color Presets

- Added site overlay color to the available colors (overlay that displays when opening the mobile sidemenu, popups, etc).

Filter Lists

- When changing pages on filter lists (member, group and post lists), the user is now scrolled to the top of the list.

Header Search

- The search dropdown right side icons for blog posts now display differently according to the corresponding post format.

- The search dropdown right side icons for groups now indicate if the corresponding group is public or private.

- The search dropdown placeholder text is no longer automatically generated and is now available for translation in the "vikinger.pot" file.

Blog

- Any post type can now be displayed in the site blog page, search page and header search dropdown.

- Post lists can now be split, allowing to display one list per post type in the site blog page, search page and header search dropdown.

- A post type filter can now be added to posts lists when displaying more than one post type and not using the post type split option.

- Several options where added to the WordPress "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Blog" section that allow the control of these new features:

- Post Types - Display in Blog: You can enter the post types allowed for display in the site blog. Enter each post type you want to display separated by a comma (,).

- Post Types - Display in Search: You can enter the post types allowed for display in the site search. Enter each post type you want to display separated by a comma (,).

- Post Types - Split Display: If enabled, one post list will be displayed for each post type.

- Post Types - Filter Display: If enabled, users will be able to filter posts lists by post type when "Post Type - Split Display" is disabled.

Activity

- Improved fetching of pinned activities, removing the "double" load on feeds and reducing loading times.

- Line breaks are now displayed in activities text.

- A "Line Break Limit" option has been added to the Customizer -> "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" that allows to control the amount of consecutive line breaks that users can input in activities and comments.

- Site administrators can now delete any activity and comment (even the ones they aren't the author of) from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.

- Group administrators and moderators can now delete comments from any activity that belongs to the group from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.

Activity and Comment Edit

- Users can now edit the text of activities (regular status updates and shares only) and comments from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.

- A new message has been added to activity templates that displays when an activity has been edited to inform of this along with the user that made the last edit.

- A "Edit Time Limit" option has been added to the Customizer -> "Vikinger Settings" -> "Newsfeed" that allows to set the time (in minutes) in which a user is able to edit an activity or comment since he created it (if set to 0, users won't be able to edit activities or comments after they create them). This setting doesn't apply for site admins, group admins and mods.

- Site administrators can edit any activity and comment (even the ones they aren't the author of) from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.

- Group administrators and moderators can edit any activity and comment that belongs to the group from the frontend by using the "three dots" dropdown settings menu.

Javascript

Browserify require was replaced with ES imports for the main application (app.js) ( https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/JavaScript/Reference/Statements/import ).

React

React main application code (app.js) has been refactored and improved.

All components have been transformed from class to functional with the use of the new Hooks functionality introduced in React v16.8.0: https://reactjs.org/docs/hooks-intro.html

This allowed the introduction of several additional performance improvements.

Version 1.6.4 June 23rd 2021
Fixes

- Fixed an issue that caused all the post format elements to display at the same time when creating/editing a post. Please update the "Vikinger Metaboxes" plugin to the latest version by using the theme installer in order to get this fix.

- Fixed an issue that caused the Twitch footer icon to not change color when hovering over it.

Security Improvements

- Introduced a number of security checks and improvements on AJAX endpoints.

- AJAX endpoints are no longer loaded when the plugin that is required to use them is not installed and active.

- AJAX endpoints that are used on the backend now are only loaded and available when in the WordPress backend.

Elementor

- The migration period for the Elementor Register/Login Widget and landing page that were discontinued on our previous update (v1.6.3) has ended. With this update, the Register/Login Widget functionality and related AJAX endpoints have been removed.

Header Search Improvements

- Fixed an issue that caused the search to look for matches belonging to disabled features via the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Search".

- Fixed an issue that caused the search to crash when quickly entering a lot of characters into the search input.

- Improved the search performance and behaviour by adding a delay on input search to wait for the user to stop typing before starting a search and canceling previous queried searchs.

Blog Improvements

- Blog "/category" and "/tag" pages now display posts using logged user last selected grid type.

BuddyPress Integration Improvements

- Removed "Request Membership" menu that displayed on groups navigation items in BuddyPress version 8.0.0.

Activity Improvements

- Fixed Twitch links being processed for embed on activity posts.

Verified Member for BuddyPress Integration Improvements

- Added compatibility for the new "Verified Roles" feature, verified badges will now display correctly on users that match the selected roles.

GamiPress Integration Improvements

- Added missing point award limit strings to the vikinger.pot file.

WooCommerce Integration Improvements

- Added support for the WooCommerce "shop" sidebar. Users can add widgets to the sidebar from the WordPress backend "Appearance" -> "Widgets" -> "(Vikinger) WooCommerce Shop Sidebar" or via the "Customizer" -> "Widgets" when on a page that can display the sidebar.

Social Networks

- Additional social networks can now be displayed on the footer of the site and can be added via the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Footer" settings page.

- Additional social networks links can now be assigned to groups via the account hub "Manage Groups" settings page ("Manage Group" -> "Social Networks").

- The following social networks have been added:

- Linkedin

- Pinterest

- Tik Tok

- Github

- Reddit

- Dribbble

Version 1.6.3 May 29th 2021
Fixes
- Fixed an issue that caused menu items to not open a page in a new tab when "Open link in a new tab" was selected in the respective "Appearance" -> "Menus" menu item.

- Fixed an issue that caused the label in the reset password page to display on top of the input content.

New Features

- Added an option that allows users to select which page the user is redirected to when they login to the site ("Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Login - Register" -> "Login - Redirect Page").

- Added an option that allows users to select pages to be made accessible even when the force login option is enabled ("Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Login - Register" -> "Force Login - Exceptions").

New Elementor Pages
We are discontinuing the old Elementor landing and it’s login/register box widget and adding two new pages (new landing and testimonials page). We recommend always using these new pages together with the WordPress login and BuddyPress register and activate pages as it provides more security and options for both the login process, with the forgot password functionality, and the register process, which requires account activation via a key that is sent to the registering user email.

As per customer’s requests, we created new Elementor pages, one landing and one "inner" page (Testimonials), where, even if you have the option to force people to login enabled, you’ll be able to show these pages to them as some sort of “introduction” using the new "Force Login - Exceptions" customizer option. Something similar to what Discord https://discord.com/brand-new has, where they have a landing, and then they have a button at the top for people to “enter” the app (in this case it would be to enter the community).

PLEASE READ CAREFULLY THE DOCUMENTATION/ELEMENTOR SECTION TO SEE THE GUIDES

v1.6.2 May 17th 2021
Fixes
- Fixed an issue that caused the badge images to shrink if there where many badges in the member preview list type widgets.
New Features
- Quests and Badges widgets, profile navigation items and profile pages will no longer display (instead of displaying and reporting that no quests or badges where found) if the respective GamiPress achievement type doesn't exist.
- Social network links now open a new tab by default.
- Side menu status is now saved for logged users, remaining open or closed according to latest user selection.
- The loading screen logo can now be uploaded separately from the site identity logo in the "Customizer" -> "Vikinger Settings" -> "Loading Screen" section.
- Removed the loading screen logo background, allowing users to not be restricted by its container dimensions.
- Group profile navigation now displays navigation items added by other plugins.
- Added a "Getting Started" section to the theme backend.

v1.6.1 April 27th 2021
Fixes
- Fixed an issue that caused the header search bar input height to be smaller in WooCommerce pages on mobile resolutions.
Plugin Integrations
(CHECK THE VIKINGER DOCS - GAMIPRESS - INTEGRATIONS FOR LINKS AND MORE INFO)
GamiPress - WooCommerce Points Gateway
Use GamiPress points types as a payment gateway for WooCommerce.
GamiPress - WooCommerce Discounts
Award discounts for achievement completion on WooCommerce.
GamiPress - WooCommerce Partial Payments
Let users partially pay a WooCommerce purchase by using points.

Version 1.6.0 April 24th 2021
Fixes
- Fixed the last item in the account hub navigation sidebar not having a round border.

- When the "Force Login" option is enabled, the "Go to your site" link will no longer display on the login page.

New Features
- Added the WooCommerce plugin to the theme setup installer.

- Added new presets which require the WooCommerce plugin to the theme setup installer:

- Community + Shop
- Community + Gamification + Shop
- Community + Forum + Shop
- Community + Gamification + Forum + Shop

- Added new section header options in the Customizer for WooCommerce page headers.

- Added the "Shop" Side Menu link to the "Menus" demo import option.

- Added more entries to the theme Troubleshooting section.

WooCommerce Integration

Added support for the WooCommerce plugin. Users can now use WooCommerce with the theme to manage a shop.

WooCommerce "my-account" pages have been moved and can be accessed from a new "Shop" section that has been added to the user settings "Account Hub" page. This page has links to WooCommerce features like orders the user has made, downloads for purchased digital items, manage billing and shipping addresses and account details.

A mini cart has been added to the header, which allows users quick access to view and remove items from their cart from any page of the site. We also added a visual indicator to the mini cart that allows users to quickly see if the cart is empty or has items in it.

= Version 1.5.1 April 20th 2021 =
Fixes
- Fixed an issue that would cause the activity feed to crash when a certain user data inconsistency was found.
New Features
- Added styles for the extra fields added to the BuddyPress register page via the "Account_Info" profile field group. Support for the following field types has been added:
- Text Box
- Number
- Date Selector
- Multi-line Text Area
- Radio Buttons
- Checkboxes
- Drop Down Select Box
- Registration page fields are now separated between account and profile details fields.
- Improved the header profile settings dropdown navigation (cog wheel). It now features more space for the welcome message and username and each of the navigation sections.

= v1.5.0 April 1st 2021 =
Fixes
- Fixed an issue that would make a white space to show on a user profile "About Me" widget if the user didn't fill the About field in their Profile Info settings page.

- Fixed an issue that would make long text overflow in the "About Me" and "Group Info" widgets.

- Fixed an issue that would make the bottom of the comment forms not have a rounded border when there weren't any comments.

- The group "Created" date in the group profile "Group Info" widget is now displayed localized and with the format selected on the WordPress backend "Settings" -> "General" -> "Date Format" setting.

- The group "Type" text in the group profile "Group Info" widget is now translated correctly.

- The "Day", "Month" and "Year" text in datebox profile fields are now translated correctly.

New Features

- Added new customizer options to allow to disable photo and video upload related features ("Vikinger Settings" -> "Media" -> Photo Upload - Status" and "Vikinger Settings" -> "Media" -> "Video Upload - Status").

- User profile navigation now displays navigation items added by other plugins.

- User profile navigation now supports the display of navigation sub items added by other plugins.

- Improved styling of Checkboxes and Radio Buttons profile fields types.

- Added an option in the customizer "Vikinger Settings" -> "Footer" -> "Navigation - Mobile Status", which allows users to choose if they want to display or hide the footer navigation on mobile.

- Updated the backend FAQs section.

- Added a backend Troubleshooting section.

BuddyPress Integration Improvements

- Members can now delete their uploaded avatar and cover images from the profile info settings screen by using the new action buttons on the avatar and cover image previews and saving their changes.

- When a member uploads an avatar, an activity is now generated informing of this profile update.

- When a member creates a group, an activity is now generated informing of this.

- When a member is promoted to be a mod of a group, a notification is now generated informing them of this.

- When a member is promoted to be an admin of a group, a notification is now generated informing them of this.

BuddyPress xProfile Groups and Fields

The theme uses the BuddyPress xProfile groups and fields to allow site members to enter information about themselves, like bio, personal, interests, social links and account information.

To be able to show each xProfile field group and its respective fields in different settings pages and widgets in the members profiles, the theme has to query them by their name.

This creates problems if users need to edit group or field names for translations purposes, as the theme won't be able to find and display the group or field information if the name is not the one it is expecting.

To solve this and allow users to translate them, we have included a new customizer section with this update ("Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields").

To understand how to edit the profile groups and fields for translation purposes, we need to detail how the theme uses the group names.

xProfile group names consist of a prefix part (i.e. "Profile") followed by an underscore (_) followed by the subgroup name ("Bio"): "Profile_Bio".

The prefix part (in this example "Profile") is used to identify on which settings page the group and all its fields will be displayed in, to allow members to edit their information:

- "Profile" prefix: groups and fields display on the member profile info settings screen (Profile_Bio, Profile_Personal, Profile_Interests).

- "Social" prefix: groups and fields display on the member social settings screen (Social_Links).

- "Account" prefix: groups and fields display on the member account info settings screen (Account_Info).

The prefix part of the xProfile group names shouldn't be changed, otherwise the sub groups and fields won't display correctly in the settings pages.

The subgroup name part (in this example "Bio") is used to identify on which member profile page widget the subgroup fields are going to be displayed in (in this case, the "About Me" widget).

This subgroup in particular also has a special case with its "About" xprofile field, which is displayed differently from the other fields (text only at the top of the widget after the title).

With this update, users can now edit all subgroup names from the backend "Users" -> "Profile Fields" page to translate them and then enter that same name on the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.

This allows the theme to query the subgroup using the new name and display the information correctly on each widget.

As we mentioned before, the "Profile_Bio" "About" field is a special case and if changed, its new name has to be entered in the customizer.

Any other xProfile field names can be changed and will display correctly without the need to enter their new names in the customizer.

To summarize:

- xProfile group name prefix shouldn't be changed.

- xProfile subgroup names can be changed to translate them, but the new subgroup name has to be entered in the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.

- Any xProfile field names can be changed to translate them without further changes, except the "Profile_Bio" "About" field whose new name has to be entered in the respective customizer "Vikinger Settings" -> "xProfile Groups / Fields" option.

GamiPress Integration Improvements

- Achievement, Rank and Point activities are now displayed on activity lists if enabled on the GamiPress options.

- Individual Achievement and Rank pages linked through the new supported activities are now enabled and display information about the respective achievement or rank.

- BuddyPress actions for the following triggers have been revised and are now called appropriately when the respective action is complete:

- Change profile avatar

- Change cover image

- Update profile information

- Promoted to group moderator/administrator

- Promote another group member to moderator/administrator

Theme Setup Improvements

The theme plugin installer now allows for customized or preset installs. This allows users to keep their plugins up to date by using the theme installer even if they don't want to use a particular plugin, avoiding to have a plugin forcefully installed and having to uninstall it when updating core theme plugins.

Custom preset allows you to manually select which plugins you want to install and saves your configuration, while other presets feature preconfigured plugin combinations that automatically select the required plugins for each particular preset.

The last selected preset is saved and used by default when opening the setup page.

The following presets are now available:

- Custom

- Community

- Community + Gamification

- Community + Forum

- Community + Gamification + Forum

Added the following plugins to the theme installer:

- Verified Member for BuddyPress

- BP Better Messages

- GamiPress - bbPress Integration

The theme plugin installer doesn't uninstall or deactivate any plugins, so if you want to change from a preset that has more plugins to one that has fewer, you will need to manually deactivate or uninstall any plugins that you don't want to use.

Child Theme Improvements

Added the "languages/" directory and enabled the loading of the child theme translation files on its "functions.php" file. You can now put your translation files on the child theme "languages/" directory, without having to make any changes to the "functions.php" file, and they will be loaded before the parent theme ones (you need to be using the child theme for this to work, this means you need to have it installed and active in your WordPress backend -> "Appearance" menu).

Most parent theme functions can now be overriten in the child theme (i.e. including a function with the same name on the child theme "functions.php" file, either directly or by using the same file structure as the parent, we recommend this second approach), allowing for easier customization of the parent theme functionality on the child theme. To make sure if you can override a parent theme function, please check if it has the function_exists() condition before its declaration.

= Version 1.4.0.1 March 23rd 2021 =
Fixes
- Fixed an issue that would ocurr on the profile info settings screen if a datebox profile field didn't have an absolute or relative range type set.

Vikinger - Cộng đồng xã hội BuddyPress và GamiPress - 18

  • Gợi ý: kho chủ đề Themeforest được chia sẻ miễn phí, cập nhật hàng ngày

password: Xem hướng dẫn cuối bài viết

Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.