Thông báo: Hotrowordpress sẽ tiến hành cập nhật lại toàn bộ plugin-themes hiện có trên blog. Thời gian hỗ trợ cập nhật từ ngày 30.03.2024, nếu cần gấp bản mới nhất vui lòng gửi mail về cho admin để nhận link download ưu tiên!

RealHomes v3.17.0 Nulled – Estate Sale and Rental WordPress Theme

0

RealHomes Estate Sale and Rental WordPress Theme là một chủ đề WordPress thủ công dành cho các doanh nghiệp bất động sản, Nó thường xuyên được cập nhật và bảo trì tốt. Nó cung cấp thiết kế theo định hướng mục đích với vô số tính năng hữu ích mà một doanh nghiệp bất động sản có thể hưởng lợi.

Chủ đề RealHomes giới thiệu thông tin tài sản một cách duyên dáng cho khách truy cập và tạo điều kiện cho các chủ sở hữu doanh nghiệp bất động sản bằng cách quản lý tài sản dễ dàng hơn.

Nhóm đằng sau RealHomes Theme đang liên tục làm việc để cải tiến và nâng cao nó. Vì vậy, nó ngày càng tốt hơn với mỗi bản cập nhật.

  • Xem thêm: kho chủ đề Themeforest được chia sẻ miễn phí, cập nhật hàng ngày

 

20 Elementor Based Widgets Provided

Includes Customer Relationship Management for free

OpenStreetMap and Google Maps Support

Quan tâm đến việc sử dụng OpenStreetMap? Kiểm tra Demo liên quan!

 

Easy to Use Interface for Adding Property

Property field builder to add custom fields.

currency switcher for real estate properties

Translation included for Spanish, French, Italian, German, Portuguese and Turkish

RealHomes cung cấp chức năng tìm kiếm bất động sản nâng cao mạnh mẽ và có thể tùy chỉnh để phù hợp với các yêu cầu khác nhau. Bạn có thể hiển thị hoặc ẩn bất kỳ trường nào khỏi các trường nhất định và bạn có thể tối ưu hóa dữ liệu sẽ được hiển thị trong các trường đó.

Bạn có thể hiển thị nhiều trường vị trí. Bạn có thể sửa đổi giá trị giá Tối thiểu và Giá tối đa. Bạn có thể sửa đổi các hành vi và giá trị tìm kiếm cho các trường giường và phòng tắm. Trong ngắn hạn, bạn có thể tùy chỉnh biểu mẫu tìm kiếm để đáp ứng các yêu cầu của bạn.

HỖ TRỢ TỐI ĐA 4 VỊ TRÍ THẢ XUỐNG

Real Homes Theme cung cấp hỗ trợ cho tối đa 4 trình đơn thả xuống vị trí để tạo ra các trường tìm kiếm như Quốc gia> Bang> Thành phố> Khu vực . Các danh sách thả xuống này tự động hoạt động cho hệ thống phân cấp vị trí. Các số và nhãn của các danh sách thả xuống này hoàn toàn có thể tùy chỉnh từ cài đặt tùy biến.

Biểu mẫu tìm kiếm bất động sản qua hình ảnh

Tính năng tìm kiếm biểu mẫu trên hình ảnh có thể được kích hoạt cho trang chủ để thay thế khu vực thanh trượt bằng một biểu mẫu tìm kiếm trông duyên dáng trên hình nền. Real Homes cũng cung cấp các cài đặt tùy biến liên quan để tùy chỉnh đầy đủ các trường hình ảnh, biểu mẫu tìm kiếm, tiêu đề văn bản, màu sắc và lề.

Tích hợp Google Maps

Real Homes cung cấp tích hợp API Google Maps cho phép bạn hiển thị Google Maps với các điểm đánh dấu thuộc tính trên trang kết quả tìm kiếm, danh sách thuộc tính và trang lưới, trang chi tiết thuộc tính, trang chủ, trang liên hệ và các trang lưu trữ phân loại.

Tích hợp OpenStreetMap

Real Homes cũng cung cấp tích hợp OpenStreetMap mà Google Map không còn miễn phí nữa. Vì vậy, sự tích hợp này cho phép bạn hiển thị OpenStreetMap với các điểm đánh dấu thuộc tính trên trang kết quả tìm kiếm, danh sách thuộc tính và trang lưới, trang chi tiết thuộc tính, trang chủ, trang liên hệ và các trang lưu trữ phân loại.

Tính năng so sánh tài sản bất động sản

Chủ đề Real Homes cung cấp tính năng so sánh các thuộc tính cho phép khách truy cập trang web của bạn thêm các thuộc tính vào nhóm so sánh và sau đó so sánh các thuộc tính đó cạnh nhau. Khách truy cập không cần đăng nhập để sử dụng tính năng này.

Bố cục danh sách, bố cục lưới và bố cục một nửa bản đồ

Chủ đề Real Homes cung cấp các mẫu trang để hiển thị các thuộc tính trong bố cục danh sách, bố cục lưới và bố cục một nửa bản đồ. Các mẫu này cũng được hỗ trợ với các hộp meta để lọc và sắp xếp các thuộc tính dựa trên yêu cầu của bạn. Vì vậy, về cơ bản bạn có thể tạo bất kỳ loại trang tùy chỉnh nào hiển thị thuộc tính dựa trên bộ lọc hoặc sắp xếp tùy chỉnh của riêng bạn.

Real Homes cung cấp nhiều mẫu để hiển thị tài sản của bạn dưới dạng thư viện. Mỗi mẫu chứa một bộ lọc nhanh dựa trên các trạng thái thuộc tính.

Cài đặt toàn diện và dễ sử dụng

Real Homes Theme cung cấp một bộ cài đặt mở rộng sẽ giúp bạn tùy chỉnh tất cả các nội dung quan trọng liên quan đến trang web của mình mà không cần đi sâu vào mã.

Plugin đi kèm với chủ đề RealHomes cung cấp các cài đặt bất động sản cốt lõi bằng cách sử dụng mà bạn có thể tùy chỉnh định dạng giá thành bất kỳ định dạng tiền tệ nào trên thế giới và Bạn có thể tùy chỉnh các sên URL theo yêu cầu của mình.

Hộp Meta dễ sử dụng

Real Homes cung cấp một bộ meta box phong phú để thêm / sửa đổi tài sản bất động sản. Mục tiêu chung là giúp bạn làm mọi thứ dễ dàng hơn với tư cách là chủ sở hữu trang web.

Chi tiết bổ sung

Real Homes cung cấp một giao diện dễ sử dụng để thêm / sửa đổi / loại bỏ các chi tiết bổ sung liên quan đến một tài sản. Tính năng này có thể được sử dụng theo nhiều cách, đặc biệt là để thêm một loại thông tin nhất định mà không có hộp meta nào khác.

Sơ đồ tầng

Bạn có thể thêm bất kỳ số lượng sơ đồ tầng nào liên quan đến bất động sản bằng cách sử dụng giao diện dễ sử dụng được cung cấp như một phần của hộp meta.

Tài sản đính kèm

Bạn có thể cung cấp nhiều loại tệp khác nhau (pdf, tài liệu văn phòng, hình ảnh, v.v.) dưới dạng tệp đính kèm cho thuộc tính.

Thuộc tính tương tự

Chủ đề Real Homes cung cấp mô-đun thuộc tính tương tự trên trang chi tiết thuộc tính hiển thị các thuộc tính tương tự như thuộc tính hiện tại. Bạn có thể chọn tiêu chí tương tự từ cài đặt và bạn cũng có thể chọn thứ tự mà các thuộc tính tương tự sẽ xuất hiện

Thuộc tính con hoặc phụ

Chủ đề Real Homes cung cấp mô-đun thuộc tính con / con trên trang chi tiết thuộc tính để hiển thị bất kỳ thuộc tính con / con nào (như căn hộ trong tòa nhà). Mỗi tài sản con hoạt động như một tài sản đầy đủ một cách độc lập.

ReCAPTCHA của Google

Real Homes cung cấp hỗ trợ tích hợp reCAPTCHA của Google trên tất cả các biểu mẫu trong chủ đề để ngăn chặn thư rác.

Hỗ trợ đăng ký và đăng nhập của khách truy cập

Bạn có thể cung cấp các tính năng đăng ký khách truy cập, đăng nhập và quên mật khẩu trên trang web bất động sản của mình để cho phép khách truy cập các tính năng chỉ dành cho thành viên.

Khách truy cập Đăng ký và Đăng nhập bằng Mạng xã hội

Bạn có thể tăng cường đăng nhập và đăng ký trang web của mình bằng cách bật tích hợp mạng xã hội để cho phép khách truy cập trang web của bạn đăng nhập bằng bất kỳ mạng xã hội nào.

Gửi thuộc tính giao diện người dùng (với Xuất bản tự động có trả tiền)

Chủ đề Real Homes cung cấp tính năng gửi thuộc tính giao diện người dùng với các tùy chọn tùy chỉnh liên quan. Vì vậy, bạn có thể hạn chế một số cấp độ người dùng truy cập bảng điều khiển của quản trị viên và cung cấp cho họ giao diện trên giao diện người dùng để gửi thuộc tính của họ. Sau đó, quản trị viên / biên tập viên trang web có thể xem xét và xuất bản các thuộc tính đã gửi. Bạn cũng có thể bật tự động xuất bản thuộc tính đã gửi ngay khi người dùng trả một khoản phí nhất định.

Quản lý giao diện người dùng thuộc tính

Chủ đề Real Homes cung cấp tính năng quản lý thuộc tính giao diện người dùng cho phép người dùng đã đăng nhập xem trước các thuộc tính đã gửi của mình, chỉnh sửa thông tin của bất kỳ sản phẩm nào, xóa thuộc tính và thanh toán để xuất bản thuộc tính. Người dùng có thể thanh toán qua PayPal hoặc Stripe để xuất bản tài sản đã gửi của mình. Tính năng thanh toán tài sản và xuất bản tự động có thể được bật hoặc tắt từ cài đặt.

Thuộc tính yêu thích

Khách truy cập có thể thêm các thuộc tính vào bộ sưu tập yêu thích của mình, để sau này anh ta có thể truy cập các thuộc tính yêu thích của mình.

Khách truy cập không cần đăng nhập để sử dụng tính năng này. Như thể người dùng chưa đăng nhập thì thông tin thuộc tính yêu thích được lưu trữ trong cookie và nếu người dùng đã đăng nhập thì thông tin được lưu trữ trong cơ sở dữ liệu dưới dạng meta người dùng.

Chỉnh sửa cấu hình giao diện người dùng

Chủ đề Real Homes cung cấp chức năng chỉnh sửa hồ sơ giao diện người dùng, cho phép người dùng chỉnh sửa thông tin hồ sơ của mình mà không cần truy cập trang tổng quan phía quản trị viên WordPress.

Sau đó, người dùng có thể chọn hiển thị thông tin của mình với các thuộc tính đã gửi của mình vì thông tin của đại lý bị xóa trong bản trình diễn của chủ đề.

Hỗ trợ câu hỏi thường gặp có thể lọc

Chủ đề Real Homes cung cấp hỗ trợ Câu hỏi thường gặp bằng cách sử dụng plugin Câu hỏi thường gặp nhanh và dễ dàng được phát triển bởi Inspiry Themes. Vì vậy, bạn có thể thêm Câu hỏi thường gặp vào trang web của mình và thậm chí làm cho chúng có thể lọc được dựa trên các nhóm. Bạn có thể kiểm tra bản demo của chủ đề để có trải nghiệm thực tế.

Sẵn sàng dịch, Hỗ trợ RTL và Tương thích WPML

Chủ đề Real Homes đã sẵn sàng dịch và bạn có thể dịch nó sang bất kỳ ngôn ngữ nào (LTR hoặc RTL) mà không cần plugin. Tuy nhiên, nếu bạn muốn xây dựng một trang web đa ngôn ngữ thì bạn có thể sử dụng một plugin như WPML với nó.

iHomefinder Tương thích Optima Express IDX

Real Homes tương thích với plugin iHomefinder Optima Express IDX và bạn có thể thử nghiệm Demo cổ điển và Demo hiện đại . Xin lưu ý rằng chủ đề Real Homes hỗ trợ plugin iHomefinder Optima Express IDX như một tính năng bổ sung.

Vì vậy, nó là một chủ đề hoàn chỉnh ngay cả khi không có plugin iHomefinder Optima Express IDX và plugin đó không bắt buộc đối với chức năng cơ bản của chủ đề này. Vui lòng xem ảnh chụp màn hình để hiểu chủ đề này cung cấp những gì mà không cần plugin iHomefinder Optima Express. Bạn có thể thêm, sửa đổi, xóa, tìm kiếm và liệt kê các thuộc tính với các tính năng cơ bản của chủ đề này mà không cần bất kỳ plugin bổ sung nào.

Bao gồm thanh trượt Revolution

Gói chính của chủ đề RealHomes Theme bao gồm Plugin Revolution Slider. Bạn có thể tạo bất kỳ loại thanh trượt tùy chỉnh nào bằng cách sử dụng Revolution Slider. Nếu bạn chỉ muốn sử dụng thanh trượt thuộc tính thì đã có sẵn thanh trượt mặc định cho việc đó và bạn không cần cài đặt plugin Revolution Slider.

Chủ đề con bao gồm

Gói chính của chủ đề Real Homes bao gồm chủ đề con sẵn sàng sử dụng để giúp bạn dễ dàng bắt đầu với các sửa đổi và tiếp tục cập nhật chủ đề mẹ bất cứ khi nào có bản cập nhật mới.

Nhập demo một lần nhấp

Chủ đề Real Homes cung cấp nhập bản trình diễn bằng một cú nhấp chuột cho các bản trình diễn khác nhau của nó để giúp bạn nhanh chóng thiết lập trang web của mình như bản trình diễn của chủ đề và tìm hiểu tất cả mọi thứ bằng cách quan sát cách chúng được thực hiện trên trang web trình diễn.

RealHomes - Estate Sale and Rental WordPress Theme v3.17.0 Nulled Changelog

v3.17.0 – UPDATED ON 3RD FEBRUARY 2022
Added – New Demo ( https://sample.realhomes.io/modern03/ )
Added – New Demo ( https://sample.realhomes.io/modern04/ )
Added – New Elementor Widget [ Property Taxonomies ].
Added – New Elementor Widget [ Properties Slider ].
Added – New Elementor Widget [ Agent Single ].
Added – Preset color schemes.
Added – WordPress default date format on blog posts.
Added – Customizer option to modify agent section WhatsApp and Call Now button labels on the single property page.
Added – Customizer option to change buttons transition styles.
Added – Property views column in the properties list table.
Improved – Elementor Advanced search widget fields values preservation when searched.
Improved – Properties highlighting feature on hover behavior for Half Map Template.
Improved – Customizer settings related to Properties Templates & Archive section.
Improved – Single property page head title RTL styles.
Improved – Pages meta box presentation.
Improved – Single property videos slider code.
Improved – WooCommerce checkout page styles.
Fixed – PHP 7.2 incompatibility & PHP 8.0 warning & notices.
Fixed – An issue where property gets published on editing while the payment is pending.
Fixed – Ajax error during submission of Elementor agent contact form.
Fixed – Select dropdown item selections, when it is an integer value.
Fixed – Elementor Breakpoints styles issue
Fixed – Broken image icon issue when it is viewed in Elementor lightbox.
Fixed – Custom styles application of header gradient and slider description featured tag.
Fixed – Sort control dropdown opening issue for properties list templates when Optima Express plugin was active.
Fixed – Outdated currency symbols.
Fixed – Advanced search form fields text color difference issue.
Fixed – Forms loader color issue when custom styles are enabled.
Fixed – Various minor issues.
v3.16.0 – UPDATED ON 23RD DECEMBER 2021
Added – New Demo ( https://sample.realhomes.io/modern02/ )
Added – New Demo Single Property ( https://sample.realhomes.io/single-property-02/ )
Added – New Elementor Widget [ Inquiry Form ].
Added – New Elementor Widget [ Properties List Layout ].
Added – An option to choose between pins or circles for the properties locations on the Listing and Archive pages Maps.
Added – Color customization support based on the theme core color to the RVR Booking response-related messages.
Improved – WhatsApp field in User Profile page.
Improved – Sticky Header with more custom color options.
Improved – Removed deprecated Elementor methods in RealHomes Elementor Widgets
Improved – Footer Layout Options added.
Improved – Global Ajax destination parameter defining code.
Improved – Various improvements in Elementor widgets.
Improved – Various Print Styles improvements.
Fixed – Bugs related to PHP 8.0
Fixed – New fields builder fields labels translation issue.
Fixed – Blog Page Search Form display option was not working on single post.
Fixed – Floor Plans Open/Close FontAwesome Icons issue.
Fixed – Elementor Search Form widget dropdown z-index issue.
Fixed – Full width Property Detail page slider counter issue.
Fixed – Missing Title Box in Fullwidth Property Detail Page.
Fixed – Dashboard properties status filter and search 404 issues for Hebrew language.
Fixed – The floor plan accordion first item opening issue on fullwidth property template.
Fixed – Various minor issues.
Memberships:
Added – Membership free package subscription support.
Fixed – Dual receipts creation issue upon membership package subscription.
Fixed – Instant receipt expiration issue after membership package subscription.
Fixed – Membership package expiration issue where it was not expiring sometimes on its end date.
Vacation Rentals:
Added – Booking checkout page fields auto-filled feature based on the provided information for the booking in the first place.
Improved – Booking checkout page styles.
Improved – Booking confirmation message styles.
v3.15.1 – UPDATED ON 19TH SEPTEMBER 2021
Refined styles and fixed few bugs reported after last update.

v3.15.0 – UPDATED ON 14TH SEPTEMBER 2021
Added – Single Property demo ( https://demo.realhomes.io/single-property/ )
Added – Masonry gallery layout for property detail page (Modern).
Added – Carousel gallery layouts for property detail page (Modern).
Added – Thumbnails Two gallery layout for property detail page (Modern).
Improved – Code with respect to performance.
Improved – Typography customizer settings.
Improved – Property card’s flexibility.
Improved – Styles customizer settings with respect to Search Form’s colors.
Improved – Property statuses settings to exclude from search.
Improved – Agents customizer setting by adding a new one to show/hide properties count.
Improved – Featured Properties Carousel elementor widget by adding autoplay functionality.
Improved – Properties half map template’s user experience.
Fixed – A bug related to login on the homepage.
Fixed – A horizontal spacing but on the property detail page.
Fixed – Keyword field’s placeholder setting application in Elementor based Search Widget
Fixed – Property Thumbnails Gallery bug.
Fixed – Envelop icon appearance issue in case of no agent contact form.
Fixed – A conflict with Yoast Local SEO plugin.
Fixed – iHomeFinder IDX header options.
Vacation Rentals:
Added – iCalendar synchronization support.
Added – Bulk prices support in a flexible way. Users can add multiple bulk pricing conditions, by adding the number of nights to be booked consecutively to get the discounted price.
Added – Seasonal prices support in a flexible way. Users can set different prices per-night for the different periods depending on the low seasons and high seasons.
Added – Custom additional fee support. Users can add a custom label, custom price, custom condition(per stay/per night/per guest/per guest per night), and calculation type (percentage or fixed).
Added – Additional guests acceptance and related pricing controls.
Added – Accommodation module to property detail page.
Improved – Search Form’s UI.
Improved – Availability calendar UI.
Improved – Booking widget’s UI and UX.
Improved – Included payment calculation details to the booking widget.
Improved – Booking emails by including more details and improving the format.

v3.14.1 – UPDATED ON 24TH JUNE 2021
Added – Stripe’s Strong Customer Authentication (SCA) compliance to Memberships and Properties payments.
Added – Customizer setting to modify Agent form’s default message.
Improved – Contact form widget’s styles when used in Elementor.
Improved – Full width property detail page’s gallery code and add related customizer setting.
Improved – Gallery template’s image displaying approach.
Improved – JavaScript code.
Removed individual membership template support (which were deprecated). Memberships are managed form user dashboard already.
Updated – Theme’s POT file.
Fixed – Photos duplication in property detail page’s Lightbox gallery.
Fixed – Translated properties price modification issue.
Fixed – Property’s print styles.
Fixed – Lightbox gallery images issue for archive pages.
Fixed – Booking editing issue in admin dashboard.
Fixed – Inner level menu’s styles – Modern.

VERSION 3.14.0 – UPDATED ON 5TH JUNE 2021
Introduced – A modern and mobile-friendly lightbox to display gallery images, videos, and maps.
Introduced – RealHomes WooCommerce Payments Addon to provide WooCommerce Payments support.
Added – New Elementor Widget [ Hero ] – ( https://tppr.me/GxlMp )
Added – New Elementor Widget [ How It Works ] – ( https://tppr.me/k1oet )
Added – New Elementor Widget [ Testimonials Four ] – ( https://tppr.me/lhbjP )
Added – New Elementor Widget [ Accordion ] – ( https://tppr.me/B6ZIP )
Added – Property grid card’s design variation support for properties grid templates and archives.
Added – WhatsApp and Call buttons to Agent’s contact widget on property detail page.
Added – Agent’s sticky contact bar for mobile screens on property detail page that provides Message, WhatsApp, and Call buttons.
Added – Functionality to send an automatic email notification to the property owner when his/her submitted property is published.
Added – Functionality to warn the user before leaving the front-end property submission form with unsaved changes.
Added – Virtual Tour embeds code support for front-end property submission form. Also added related customizer settings.
Added – Multiple videos support for front-end property submission form and removed the old video URL field.
Added – WooCommerce Payments support for the individual properties.
Improved – Front-end property submission functionality by enabling Ajax based submission and updation.
Improved – Admin side properties list by marking Featured properties.
Improved – Dates in Elementor Properties widgets by making them compatible with WordPress date format.
Improved – Add To Compare and Add To Favourite buttons for Elementor Featured Properties One widget.
Improved – Elementor Search Form widget by adding labels margin-bottom controls.
Improved – Save Search compatibility with WPML and Polylang plugins.
Improved – Mortgage Calculator code with respect to usability.
Improved – Featured Properties Widget behavior on property detail page by excluding current property from it.
Improved – Customizer settings performance by disabling live preview reload where it was not required.
Improved – Multisite registration and login form styles.
Improved – Similar Properties module’s code.
Improved – Contact page’s google map styles
Fixed – Placeholder images.
Fixed – Mortgage Calculator calculation problem when used in non-English language browser.
Fixed – Favourite property issue with secondary language in a multilingual website.
Fixed – Elementor Locations/Cities widget’s translation issue with WPML.
Fixed – Sticky properties functionality.
Fixed – Location selection bug in Classic Search Form.
Memberships:
Added – WooCommerce Payments support for the Membership Packages.
Improved – Memberships upgrade and downgrade process.
Improved – Memberships packages interface and overall functionality.
Improved – Membership subscription benefits adjustment according to the current published properties.
Improved – Overall membership code for enchanced efficiency.
Improved – Memberships notification emails contents and design.
Improved – Memberships from various other aspects.
Fixed – Receipt expiration problem when another receipt is already active for the same package.
Fixed – Featured properties limit based on allowed numbers in a package.
Vacation Rentals:
Introduced – Freshly designed “Become A Host” page ( https://vacation-rentals.realhomes.io/become-a-host/ ) based on newly added Elementor widgets.
Added – WooCommerce Payments support for the Vacation Rentals Bookings ( Now Instant Booking is supported with Payment).
Improved – Vacation Rentals compatibility with WPML and Polylang plugins for multilingual use.
Fixed – Property availability calendar synchronization between its translation properties.
Improved various other things in the overall theme and plugins.
Included Elementor templates JSON files in theme’s main package for your ease of use.

= v3.13.1 – UPDATED ON 23RD MARCH 2021 =
Fixed – Search Form’s Location field related bug.
Fixed – Few other minor issues.
Improved – Dynamic styles.

= v3.13.0 – UPDATED ON 17TH MARCH 2021 =
Introduced – Freshly designed demo for Single Real Estate Agent
Demo: https://demo.realhomes.io/single-agent/
Setup Guide: https://realhomes.io/documentation/single-agent-setup/
Introduced – Save Search feature with related settings, to deliver Email alerts about newly published properties that match Saved Search criteria – https://tppr.me/wH9G0
Added – New Elementor Widget [ Agent Profile – https://tppr.me/O3r0D ]
Added – New Elementor Widget [ Properties Grid Four – https://tppr.me/jv2wE ]
Added – New Elementor Widget [ Agents Grid Two – https://tppr.me/Zh24S ]
Added – New Elementor Widget [ Testimonials Three – https://tppr.me/YDeTm ]
Added – New Elementor Widget [ Agent Contact Form – https://tppr.me/dRqZY ]
Added – Vacation Rentals related fields support to Homepage Slider – https://tppr.me/ig76n – https://vacation-rentals.realhomes.io/home-properties-slider/
Added – Google reCaptcha V2 and V3 support to vacation rentals booking widget.
Added – Vacation rental fields in Submit property form in User Dashboard.
Added – Customizer settings to show Availability Calendar on property detail page based on selected property statuses.
Added – Ability to select multiple values for locations, types and agent dropdown in search form if related customizer settings are enabled.
Added – Pinterest and Youtube social icons support for Agent and Agencies – https://tppr.me/WdJyC
Added – New metabox field for Contact Form Over Slider to redirect user after successful form submission.
Added – Filter Buttons for Similar Properties on the property detail page to offer more choices – https://tppr.me/GPwi4
Added – Basic compatibility for WooCommerce.
Added – Share by email in property sharing section for Classic.
Added – New code filter ‘ere_after_taxonomies_sub_menu’ to add submenu after property taxonomies.
Added – Vacation Rental booked dates in REST API.
Added – Widget settings to change ‘Featured’ label for featured properties widgets.
Added – Settings to change ‘Featured’ label in Properties Elementor Widgets.
Added – Favourites menu item for not signed-in visitors – https://tppr.me/YAYHu
Added – Google reCaptcha V2 and V3 support for Property Submit form when Guest Property Submission is enabled.
Improved – Inspiry Memberships plugin and its various aspects.
Improved – Membership functionality to stop further property submissions when a user reaches the allowed limit given in the membership package.
Improved – Memberships receipts emails by adding useful information.
Improved – Property Submit visibility by disabling it for users without a membership package.
Improved – Properties payments information in user dashboard properties list.
Improved – User profile image code on the dashboard profile page.
Improved – Functionality to auto assign current agent/author on property submit when ‘User & Agent/Agency Sync’ options is enabled from customizer.
Fixed – Incorrect expiry date display on the user membership page.
Fixed – Updated Property Status customizer settings issue, when Membership plugin is activated.
Fixed – Featured properties counter updating issue, on user membership page.
Fixed – Additional fields data saving issue, on User Dashboard’s property edit form.
Fixed – Tabs scroll position in multi-steps layout while navigating next and previous on dashboard submit property page.
Fixed – Images uploading issue on dashboard submit property page.
Fixed – Dashboard Header menu dropdown opening issue in FireFox.
Fixed – Dashboard Sidebar top spacing issue while scrolling on small devices.
Improved – Ajax locations dropdown items loading.
Improved – Share property section by making it independent from map section in Classic design.
Improved – Google Map controls visibility for Half Map layout.
Improved – Blog posts search results by removing the irrelevant post type.
Improved – Search form customizer settings by grouping them into separate panels.
Fixed – Advanced Search Form Elementor Widget’s price slider issue on small devices.
Fixed – Booking update issue when changed manually from the backend.
Fixed – Google API Key issue faced while setting up the Social Login.
Fixed – Additional fields title translation and display in the search form.
Fixed – Terms slug formatting issue for Russian and Hebrew languages while using WPML plugin.
Fixed – Search form fields text vertical alignment in Classic design.
Fixed – Button hover color in login model when custom styles customizer option was selected.
Improved – RealHomes Vacation Rentals plugin.
Improved – RealHomes PayPal Payments plugin.
Improved – Inspiry Stripe Payments plugin.
Improved – Properties Elementor Widget.
Improved – Code with respect to WordPress 5.6 & 5.7 updates.
Improved – Various other minor things.

= VERSION 3.12.2 – UPDATED ON 23RD DECEMBER 2020 =
Added – Drag and drop meta icons manager for property card related to properties Elementor widgets. https://tppr.me/1tMXH
Added – New metabox field for contact page template to redirect user after successful contact form submission. https://tppr.me/YVs07
Improved – Add to Favorite button by enhancing its funtionality to remove a property from favorites by re-clicking the same button.
Improved – Phone number visibility on small devices when sticky header options is enabled in Modern design.
Improved – Scroll to Top button by providing new customizer settings and also enabling its support for mobile devices. https://tppr.me/jgiq9
Fixed – Properties search form’s property types value retention issue on search results page.
Fixed – Location field selection issue on properties search form.
Fixed – Search form fields duplication issue.
Fixed – Min and Max prices validation bug.
Fixed – Search form widget styles issue in sidebar in Classic design.
Fixed – Compare properties template’s header background image display issue.
Fixed – Search page map issue in footer area in Classic design.
Fixed – Price formatting bug in mortgage calculator module and widget for property single.
Fixed – Various other minor issues.
Improved – Various other minor things.

= v3.12.1 – UPDATED ON 10TH DECEMBER 2020 =
Fixed issues after testing with WordPress 5.6
Improved code after testing with PHP Version 8
Updated child theme

= v3.12.0 – UPDATED ON 3rd December 2020 =-----------------------------------------------
Introduced - A big new feature of Vacation Rentals ( search: https://tppr.me/8xIYV , rental data: https://tppr.me/6HUYu ) with Booking functionality ( https://tppr.me/RvVKD ), Availability calendar ( https://tppr.me/6FdTp ) and various other additions & improvements in this regard. A fresh demo and demo-import is added to represent this feature.
- Demo: https://vacation-rentals.realhomes.io/
- Setup Guide: https://realhomes.io/documentation/vacation-rentals-setup/
Introduced - Freshly designed user's frontend Dashboard ( https://tppr.me/IpBXE ) so that user can add/submit properties ( https://tppr.me/uT77P ) + manage those, manage his favorites ( https://tppr.me/9AkU4 ), manage his profile information ( https://tppr.me/OM7PF ) and manage his membership subscription ( https://tppr.me/X8uXx ). This new dashboard will be common for all design variations and is a replacement for existing templates ( Submit Property, My Properties, Edit Profile, Favorites and Memberships ). So these existing templates are deprecated as all future functionality will be introduced around this new Dashboard.
Added - New Elementor Widget for Cities/Locations ( https://tppr.me/2HBk7 )
Added - New Elementor Widget for Testimonials ( https://tppr.me/5MdSR )
Added - New Elementor Widget for Call to Action ( https://tppr.me/GWHAy )
Added - Option to switch from precise map location to approximate location. ( https://tppr.me/gBI3h )
Improved - Property Additional Details fields user interface ( https://tppr.me/jhsdQ ) and database structure. Also added related migration script to auto-migrate old fields data to new fields. Also added these fields to REST API ( https://tppr.me/fCb5Y ).
Improved - Energy Performance feature by making it more flexible and customizable ( https://tppr.me/5gDl2 ). You can now add/modify/remove as many energy classes as you want and you can assign custom color to each energy class.
Improved - Homepage sections re-ordering setting's user interface from swap & replace to drag & drop.
Improved - Property detail page sections re-ordering setting's user interface from swap & replace to drag & drop.
Improved - Existing Elementor widgets to work with Vacation Rentals ( https://tppr.me/HRAaC ).
Improved - search form fields by introducing multi select functionality for couple of fields. ( https://tppr.me/hTWBZ )
Improved - User & Agent/Agency synchronization functionality.
Improved - Elementor custom template support for custom post type single pages and custom taxonomy archive pages.
Improved - Favorite properties & Compare properties features and made these more efficient & cache friendly by replacing the use of cookies with the use of JavaScript localStorage.
Improved - Breadcrumbs for Property detail/single page.
Improved - Moved deprecated customizer settings related to submit property, edit profile, my properties, memberships and favorite pages to separate tab titled as "Deprecated". ( https://tppr.me/se0lS )
Improved - Mortgage Calculator's options to restrict it to display on properties with specific status.
Improved - User interface of existing select boxes by replacing select2 with bootstrap-select.
Improved - Contact Information Widget for Footer by adding click-ability to given contact number.
Improved - Property ratings user interface.
Improved - Dynamic Locations fields by making it WPML compatible.
Improved - Field Builder by adding WPML support.
Improved - Overall WPML compatibility.
Improved - Property print styles.
Improved - Properties shortcode by adding AJAX pagination.
Improved - Property Gallery meta box description.
Improved - Styles at various places.
Improved - Code through refactoring.
Fixed - WPML translated property edit issue.
Fixed - Featured property selection issue while submitting property through frontend.

= v3.11.1 =
Added - Freshly designed Mortgage Calculator module and related widget for property detail page. This module comes with two design variations ( Circle and Line ) and its calculations are integrated with currency switcher.
Improved - Contact Form Widget by adding Property URL and Property Title support in resulted email when used on single property page.
Improved - Number of images cropped in result of an image upload. We have refactored whole code across the theme to utilise fewer number of image sizes and provided new options in Misc customizer panel to disable default image sizes cropped by WordPress that are not being used in RealHomes.
Improved - Number of scripts and styles files included on page load to optimise performance. Also removed FontAwesome 4 and updated all icons usage to FontAwesome 5.
Improved - REST API support by including update meta support.
Improved - Menu behaviour for mobile screens, menu now flyback when user taps on rest of the screen.
Improved - Agents and Agencies WhatsApp contact numbers by making them clickable to open in WhatsApp.
Improved - Featured properties widget by adding option to randomise properties.
Improved - Property Views/Analytics front-end code to make it even more efficient.
Improved - Login & Register page template by adding social login support.
Improved - Submit and Add to Favorite buttons behaviour by linking them to login popup if login requirements enabled.
Improved - Customizer's typography application consistency.
Improved - Footer copyright text by adding fallback text with dynamic date support and new option to show/hide.
Improved - Demo Imports by moving related files to separate plugin named as "RealHomes Demo Import"
Fixed - Profile icon issue in header if user has no Gravatar icon.
Fixed - Gutenberg taxonomy UI bug related to Property Features and Property Types.
Fixed - WalkScore map bug.
Fixed - Color reset bug on child theme activation.
Removed - Quick CSS setting and related code as it was deprecated many updates earlier.
Updated - Translation Files.
Updated - Included Plugins.

Demo: https://themeforest.net/item/real-homes-wordpress-real-estate-theme/5373914

password: Xem hướng dẫn bên dưới

Để lại bình luận

Địa chỉ email của bạn sẽ được chúng tôi bảo mật thông tin.